​Åbningstider: Fredag, Lørdag og Søndag kl. 11-16 og efter aftale 31 90 44 05. Sommeråbent 1. juli til 23. august. Fredag 28. august er galleriet lukket.

Specialopgaver​

​I Galleri Grevelsgaards glasværksted har vi udført mange specialopgaver for vores kunder, unikke kunstværker i glas, der kun findes i det ene eksemplar.

Har du et personligt ønske, en idé til noget specielt, du gerne vil have udført, tager vi gerne en snak med henblik på at finde en fælles løsning, og ikke mindst fremstille det til dig.

Vi står gerne til rådighed for en snak om en specialopgave.

Kontakt os på tlf. 31 90 44 05 eller på mail info@grevelsgaard.dk

Dit personlige navneskilt

Vi fremstiller personlige navne- og nummerskilte i glas på bestilling. Vi har nogle standardmotiver, men udfører også specialbestillinger (mod et mindre tillæg). Skiltene kan sidde udendørs, tåler al slags vejr og kan opsættes på alle overflader. Du kan se nogle eksempler her.

Leveringstid er ca. 1 uge. Der kan frit vælges mellem flere bundfarver, skrifttyper og sort eller hvid skriftfarve. Skiltet er som standard monteret på en rustfri stålplade - lige til at skrue op. Den rustfri stålplade fås i 2 størrelser der måler 15 x 22 og 20 x 20 cm. Glasset kan også leveres uden stålplade til op limning. Pris kr. 600,-

Dåbsbillede

Vi fremstiller personlige dåbsbilleder i glas på bestilling. Vi har nogle standardmotiver, men udfører også gerne billedet med motiver, som du gerne vil have det. Giv et lille minde på dåbsdagen som kan hænge i barneværelset. Du kan se nogle eksempler her.

​Leveringstid er ca. 1 uge. Der kan frit vælges mellem flere bundfarver, skrifttyper og sort eller hvid skriftfarve. Dåbsbilledet er som standard monteret med glasophæng så det er let at hænge op. Glasset måler 16 x 16 cm. Pris kr. 500,-

Sandstøbning af børnefødder og hænder

Vi kan lave en sandafstøbning i glas af dine børns fødder eller hænder. Få et dejligt minde fra dine børn med et aftryk i glas af deres hænder eller fødder. Sandstøbning er helt ufarligt, og det er hurtigt at lave formen. Du kan se nogle eksempler her.

Er du interesseret så ring og få en aftale om at lave et aftryk. Selve støbningen af glasset skal smeltes i glas ovnen, og der er en leveringstid er ca. 1 uge. Pris pr. aftryk kr. 350,-

Afstøbning af kroppen

Ønsker du et helt specielt og personligt stykke glaskunst, kan vi tilbyde at lave en afstøbning af en del af din krop. Det kan være en torso, hænder eller ansigt, som du gerne vil have lavet enten som en gave eller til dig selv. Vi tager en snak om, hvem du er og ud fra den fortolker jeg afstøbningen, så den får et personligt præg.

Du kan se nogle eksempler her. Prisen er afhængig af størrelse og kompleksitet så ring og hør nærmere om mulighederne og få et uforpligtigende tilbud.

Følg Grevelsgaard

Følg os på sociale medier, for at se mere om kommende og aktuelle udstillinger i vores galleri.

☆☆☆☆☆​

Anmeldelser fra Facebook​

"Tak for en fantastisk oplevelse. Det var en fornøjelse at se hvor fint i havde mixet alle de forskellige kunstværker, så det bare så lækkert ud. Vi ses."

- Annette Printz​

"Lækkert sted! Her er der noget for alle kunstelskere. Man mærker tydeligt at der er lagt meget kærlighed i de flotte omgivelser! Bestemt et besøg værd!"

- Stinne Thorsen Rasmussen​

"​Super flot galleri med flot kunst/ brugskunst i bredt udvalg af genrer og priser. Alt sammen helt unikt. Flot samling af kunstnere. Så absolut et besøg værd!"

- Linda Lauridsen

Tilmeld nyhedsbrev​

​Ønsker du at modtage nyheder og information om kommende og aktuelle udstillinger, kunstnere og aktiviteter hos Grevelsgaard, så tilmeld dig vores nyhedsbrev som udkommer ca. 10 gange om året.