​Åbningstider: Fredag, lørdag og søndag: 11-17 - Samt efter aftale

Nyheder​

Hos Galleri Grevelsgaard har vi hele tiden gang i nye spændende aktiviteter. Vi får løbende nye kunstnere og kunsthåndværkere ind i galleriet og har også en løbende udskiftning af værker blandt vores faste kunstnere. Vi holder blandt andet forskellige kunstferniseringer i løbet af året for eksempel i forbindelse med påskeudstillingen, pinse, sommer og efterårsudstilling. Vi planlægger musikarrangementer, Ladies art night, galleriaftner, glasaftner mv.​

​I forbindelse med højtiderne og ferier holder vi aktiviteter for børn kaldet ”kunst i børnehøjde”. Her kan børn komme og være kreative og selv lave forskellige kunstværker sammen med nogle af vores tilknyttede kunstnere.

Juleværksted for børn 2018

I denne søde juletid har vi traditionen tro juleværksteder for børn hos Galleri Grevelsgaard.

Kom og find den helt unikke julegave samtidig med, at børnene hygger sig i vores forskellige juleværksteder.

I år er juleværkstedet åben lørdag den 8. og søndag den 9. december, hvor børn i alderen 7-14 år kan lave julegaver og hygge i værkstedet. De enkelte juleaktiviteter tager hver ca. 1 time hvor børnene bliver i værkstedet. Det koster kr. 70,- pr. barn pr. aktivitet. Juleværkstedet er kun for børn, og da de laver julehemmeligheder, er der selvfølgelig adgang forbudt for voksne😊

Vi gør opmærksom på, at imens børnene laver juleaktiviteter, skal der være en pårørende voksen tilstede i galleriet. Der er gratis kaffe til de ventende voksne i galleriet.

Vi anbefaler tilmelding til aktiviteterne for at være sikker på at få en plads. Betalingen foregår ved tilmelding. 

Lørdag den 8. december

Lørdag den 8. december er der mulighed for at være med i glasværkstedet eller i smykkeværkstedet. 

I glasværkstedet kan børnene hver lave én figur og de kan vælge mellem en engel, et hjerte, et juletræ eller et billede i glas.

I smykkeværkstedet laver vi emaljesmykker og her kan hvert barn lave 2 emaljevedhæng i en fin lædersnor.

Søndag den 9. december

Søndag den 9. december er der mulighed for at være med i glasværkstedet, i smykkeværkstedet eller i kunstmalerværkstedet.

I glasværkstedet kan børnene hver lave én figur og de kan vælge mellem en engel, et hjerte, et juletræ eller et billede i glas. 

I smykkeværkstedet laver vi flotte sterling sølvsmykker og her kan hvert barn lave et vedhæng eller et par øreringe.

I kunstmalerens værksted kan man prøve at male flotte billeder med den specielle voksmalings teknik. Børnene laver flotte billeder med farvet voks som smeltes og stryges på papir. Denne teknik giver nogle farverige og flotte abstrakte billeder, som sat i en lille ramme vil være en perfekt julegave til bedsteforældrene. Hvert barn kan lave op til 5 billeder. 

Værkstederne er åbne i tidsrummet:

Kl. 11-12

Kl. 13-14

Kl. 14.30-15.30

Kl. 16-17

NYHEDER I GALLERIET

Vi glæder os til at kunne præsentere nye spændende udstillinger i løbet af 2018. Desuden kommer der nye kunstnere i galleriet, og flere af vores faste kunstnere vil udstille nye værker i galleriet.

Vi har arbejdet med at opdatere og forbedre vores hjemmeside. På hjemmesiden vil der fremover være mulighed for at få informationer om vores glaskurser, samt hvilke muligheder vores galleri ellers tilbyder. Vi håber, vores kunder synes om vores opdaterede hjemmeside.

I galleriet kan der findes rigtig mange gode gaveideer. Vi har et stort og bredt udvalg af kunst og kunsthåndværk, og mangler du den helt perfekte og ikke mindst unikke gave, er der mulighed for at finde den her.

I vores lille "dame afdeling" har vi blandt andet lækre italienske tasker fra My Wallet, designertasker fra Rikke Falkow og tasker i gummi og skind fra Mendel design. Her findes også tørklæder i silke og bomuld, samt flotte designer smykker i sten og gummi. ​ 

KURSER

Galleri Grevelsgaard tilbyder glaskurser efter aftale. Det kan f.eks. være en veninde aften, firmaaften, polterabend eller uge kurser af 4-8 gange.

Kurserne er for alle. Hvis du er interesseret, er du velkommen til at ringe og høre nærmere på tlf. 31904405.

Galleri Grevelsgaard på Facebook Galleriet har en facebook side, hvor vi løbende slår nyheder og aktuelle informationer op. Her kan man altid følge med i, hvad der sker i galleriet. Vi arbejder hele tiden på at gøre vores lille galleri mere kendt. Derfor er det en stor hjælp, hvis vores kunder vil like os på facebook, og gerne give en anmeldelse af galleriet.

Alle der liker Galleri Grevelsgaards facebook side deltager automatisk i en løbende konkurrence glasblomster. Vi udtrækker en vinder af en glasblomst, hver gang vi runder hele 100 likes, og en vinder af et valmueglasfad, når vi runder hele 1000 likes.


SMYKKER I GALLERI GREVELSGAARD

Vi har et stort udvalg af unikasmykker fra 5 forskellige smykkekunstnere. Klassiske sølvsmykker af Arne Willumsen, anderledes sølvsmykker af Anne Ove, moderne ravsmykker fra Andreas og Beate Wörner og spændende sølv og glassmykker fra Vibeke Elisabeth.

Følg Grevelsgaard

Følg os på sociale medier, for at se mere om kommende og aktuelle udstillinger i vores galleri.

☆☆☆☆☆​

Anmeldelser fra Facebook​

"Tak for en fantastisk oplevelse. Det var en fornøjelse at se hvor fint i havde mixet alle de forskellige kunstværker, så det bare så lækkert ud. Vi ses."

- Annette Printz​

"Lækkert sted! Her er der noget for alle kunstelskere. Man mærker tydeligt at der er lagt meget kærlighed i de flotte omgivelser! Bestemt et besøg værd!"

- Stinne Thorsen Rasmussen​

"​Super flot galleri med flot kunst/ brugskunst i bredt udvalg af genrer og priser. Alt sammen helt unikt. Flot samling af kunstnere. Så absolut et besøg værd!"

- Linda Lauridsen

Tilmeld nyhedsbrev​

​Ønsker du at modtage nyheder og information om kommende og aktuelle udstillinger, kunstnere og aktiviteter hos Grevelsgaard, så tilmeld dig vores nyhedsbrev som udkommer ca. 10 gange om året.

Grevelsgaard
Vestervangsvej 14
8961 Allingeåbro