​Åbningstider: Fredag, lørdag og søndag: 11-17 - Samt efter aftale

Nyheder​

Hos Galleri Grevelsgaard har vi hele tiden gang i nye spændende aktiviteter. Vi får løbende nye kunstnere og kunsthåndværkere ind i galleriet og har også en løbende udskiftning af værker blandt vores faste kunstnere. Vi holder blandt andet forskellige kunstferniseringer i løbet af året for eksempel i forbindelse med påskeudstillingen, pinse, sommer og efterårsudstilling. Vi planlægger musikarrangementer, Ladies art night, galleriaftner, glasaftner mv.​

​I forbindelse med højtiderne og ferier holder vi aktiviteter for børn kaldet ”kunst i børnehøjde”. Her kan børn komme og være kreative og selv lave forskellige kunstværker sammen med nogle af vores tilknyttede kunstnere.

PINSEUDSTILLING 2018

​Galleri Grevelsgaard glæder sig til at byde velkommen til Pinseudstillingen hvor vi lukker sommergalleriet op.

​På dette års pinseudstillingen vil 5 af vores kunstnere udstille deres værker. Kunstnerne er Antje Fries Harsberg, Birgit Randrup-Thomsen, Ingegerd Lagerløf Spanner, Bente Kallehauge og Birthe Søby.

Fernisering

Der er fernisering på pinseudstillingen søndag d. 20.maj 2018 kl. 14-16, hvor galleriet vil være værter ved et glas vin og lidt godt til ganen. Der vil desuden være musik til ferniseringen af saxofonist Johan Toftegaard Knudsen. Vi glæder os til at se dig-

Galleriet har også fået nye skulpturer af Hans Frørup i sten, Bettina Vahle i glas og Lene Purkær Stefansen i bronze. Nye emaljeskåle fra Tom Lundsten og keramik fra Anette Printz.

SMYKKER I GALLERI GREVELSGAARD

Vi har et stort udvalg af unikasmykker fra 5 forskellige smykkekunstnere. Klassiske sølvsmykker af Arne Willumsen, anderledes sølvsmykker af Anne Ove, moderne ravsmykker fra Andreas og Beate Wörner og spændende sølv og glassmykker fra Vibeke Elisabeth.

NYHEDER I GALLERIET

Vi glæder os til at kunne præsentere nye spændende udstillinger i løbet af 2018. Desuden kommer der nye kunstnere i galleriet, og flere af vores faste kunstnere vil udstille nye værker i galleriet.

Vi har arbejdet med at opdatere og forbedre vores hjemmeside. På hjemmesiden vil der fremover være mulighed for at få informationer om vores glaskurser, samt hvilke muligheder vores galleri ellers tilbyder. Vi håber, vores kunder synes om vores opdaterede hjemmeside.

I galleriet kan der findes rigtig mange gode gaveideer. Vi har et stort og bredt udvalg af kunst og kunsthåndværk, og mangler du den helt perfekte og ikke mindst unikke gave, er der mulighed for at finde den her.

I vores lille "dame afdeling" har vi blandt andet lækre italienske tasker fra My Wallet, designertasker fra Rikke Falkow og tasker i gummi og skind fra Mendel design. Her findes også tørklæder i silke og bomuld, samt flotte designer smykker i sten og gummi. ​ 

KURSER

Galleri Grevelsgaard tilbyder glaskurser efter aftale. Det kan f.eks. være en veninde aften, firmaaften, polterabend eller uge kurser af 4-8 gange.

Kurserne er for alle. Hvis du er interesseret, er du velkommen til at ringe og høre nærmere på tlf. 31904405.

Galleri Grevelsgaard på Facebook Galleriet har en facebook side, hvor vi løbende slår nyheder og aktuelle informationer op. Her kan man altid følge med i, hvad der sker i galleriet. Vi arbejder hele tiden på at gøre vores lille galleri mere kendt. Derfor er det en stor hjælp, hvis vores kunder vil like os på facebook, og gerne give en anmeldelse af galleriet.

Alle der liker Galleri Grevelsgaards facebook side deltager automatisk i en løbende konkurrence glasblomster. Vi udtrækker en vinder af en glasblomst, hver gang vi runder hele 100 likes, og en vinder af et valmueglasfad, når vi runder hele 1000 likes.

Følg Grevelsgaard

Følg os på sociale medier, for at se mere om kommende og aktuelle udstillinger i vores galleri.

☆☆☆☆☆​

Anmeldelser fra Facebook​

"Tak for en fantastisk oplevelse. Det var en fornøjelse at se hvor fint i havde mixet alle de forskellige kunstværker, så det bare så lækkert ud. Vi ses."

- Annette Printz​

"Lækkert sted! Her er der noget for alle kunstelskere. Man mærker tydeligt at der er lagt meget kærlighed i de flotte omgivelser! Bestemt et besøg værd!"

- Stinne Thorsen Rasmussen​

"​Super flot galleri med flot kunst/ brugskunst i bredt udvalg af genrer og priser. Alt sammen helt unikt. Flot samling af kunstnere. Så absolut et besøg værd!"

- Linda Lauridsen

Tilmeld nyhedsbrev​

​Ønsker du at modtage nyheder og information om kommende og aktuelle udstillinger, kunstnere og aktiviteter hos Grevelsgaard, så tilmeld dig vores nyhedsbrev som udkommer ca. 10 gange om året.

Grevelsgaard
Vestervangsvej 14
8961 Allingeåbro