​Åbningstider: Fredag, lørdag og søndag: 11-16 - Samt efter aftale

Nyheder​

Hos Galleri Grevelsgaard har vi hele tiden gang i nye spændende aktiviteter. Vi får løbende nye kunstnere og kunsthåndværkere ind i galleriet og har også en løbende udskiftning af værker blandt vores faste kunstnere. Vi holder blandt andet forskellige kunstferniseringer i løbet af året for eksempel i forbindelse med påskeudstillingen, pinse, sommer og efterårsudstilling. Vi planlægger musikarrangementer, Ladies art night, galleriaftner, glasaftner mv.​

I forbindelse med højtiderne holder vi aktiviteter for børn kaldet ”kunst i børnehøjde”. Her kan børn komme og være kreative og selv lave forskellige kunstværker sammen med nogle af vores tilknyttede kunstnere.

vinsmagning

Søndag den 6. oktober har vi besøg af Keld fra Gydegaard, som vil præsentere et udvalg af deres dejlig italienske vine. Du kan både smage og få en snak om vinen, og det er ganske gratis at deltage.
Der er selvfølgelig også mulighed for at købe et par flasker med hjem
Er du til vin eller kunst så besøg os søndag den 6. oktober fra kl. 14-16. Vi glæder os til at se dig.

Kunstspor Djursland

Så er det blevet efterår, og vi deltager som sædvanlig i årets Kunstspor i weekenden 5. og 6. oktober. Kunstspor Djursland er en årligt tilbagevendende begivenhed, hvor forskellige kunstnere fra Djurslands deltager. I den første weekend i oktober åbner kunstnerne deres værksteder og atelierer for interesserede. Her kan man besøge kunstnerne og få en snak om baggrunden for værkerne, inspirationen, teknikken m.m. Man får kort sagt et særligt indblik i og kommer helt tæt på den kunstneriske proces. I Galleriet kan du blandt andet se værker af billedkunstner Ingegerd Lagerløf Spanner og glaskunstner Bettina Vahle.

Vil du besøge nogle af de mange andre kunstnere på Djursland som deltager i Kunstspor, udleverer vi gerne folderen med oversigt over de åbne værksteder.

Åbent værksted i forbindelse med kunstspor

Hos Galleri Grevelsgaard er glasstudiet åbent for besøgende og glaskunstner Bettina Vahle arbejder med og fortæller om glasset. I glasstudiet vil man kunne se eksempler på sagging, støbning og fusing.

Glasstudiet er åbent fra kl. 10-17 lørdag den 5. og søndag den 6. oktober.

Kig forbi vi glæder os til at se dig.

 

KURSER

Galleri Grevelsgaard tilbyder glaskurser efter aftale. Det kan f.eks. være en veninde aften, firmaaften, polterabend eller uge kurser af 4 gange.

Kurserne er for alle. Hvis du er interesseret, er du velkommen til at ringe og høre nærmere på tlf. 31904405.

Galleri Grevelsgaard på Facebook

Galleriet har en facebook side, hvor vi løbende slår nyheder og aktuelle informationer op. Her kan man altid følge med i, hvad der sker i galleriet. Vi arbejder hele tiden på at gøre vores lille galleri mere kendt. Derfor er det en stor hjælp, hvis vores kunder vil like os på facebook, og gerne give en anmeldelse af galleriet.

Alle der liker Galleri Grevelsgaards facebook side deltager automatisk i en løbende konkurrence glasblomster. Vi udtrækker en vinder af en glasblomst, hver gang vi runder hele 100 likes, og en vinder af et valmueglasfad, når vi runder hele 1000 likes.

Efterår

Efteråret og julen står for døren. I galleriet har vi fået nye spændende værker fra flere forskellige kunstnere, og der kommer mere i løbet af efteråret.

Er du begyndt at tænke på julegaver og vil gerne give noget helt unikt? Så husk at vi i galleriet også har mange gode gaveideer, der er håndlavet af danse kunstnere.

I løbet af efteråret vil vi opslå kurser i glaskunst. Du kan se dem på vores hjemmeside og på Facebook. Hvis du gerne vil have nyheder om Galleri Grevelsgaard på Facebook, kan du gå ind på vores side og like den.​

NYHEDER I GALLERIET

Vi glæder os til at kunne præsentere nye spændende udstillinger i løbet af 2019. Desuden kommer der nye kunstnere i galleriet, og flere af vores faste kunstnere vil udstille nye værker i galleriet.

Vi har arbejdet med at opdatere og forbedre vores hjemmeside. På hjemmesiden vil der fremover være mulighed for at få informationer om vores glaskurser, samt hvilke muligheder vores galleri ellers tilbyder. Vi håber, vores kunder synes om vores opdaterede hjemmeside.

I galleriet kan der findes rigtig mange gode gave ideer. Vi har et stort og bredt udvalg af kunst og kunsthåndværk, og mangler du den helt perfekte og ikke mindst unikke gave, er der mulighed for at finde den her.

I vores lille "dame afdeling" har vi blandt andet lækre italienske tasker fra My Wallet, designertasker fra Rikke Falkow og tasker i gummi og skind fra Mendel design. Her findes også tørklæder i silke og bomuld, samt flotte designer smykker i sten og gummi. ​ 

​SMYKKER I GALLERI GREVELSGAARD

Vi har et stort udvalg af unikasmykker fra 5 forskellige smykkekunstnere. Klassiske sølvsmykker af Arne Willumsen, anderledes sølvsmykker af Anne Ove, moderne ravsmykker fra Andreas og Beate Wörner og spændende sølv og glassmykker fra Vibeke Elisabeth.

Følg Grevelsgaard

Følg os på sociale medier, for at se mere om kommende og aktuelle udstillinger i vores galleri.

☆☆☆☆☆​

Anmeldelser fra Facebook​

"Tak for en fantastisk oplevelse. Det var en fornøjelse at se hvor fint i havde mixet alle de forskellige kunstværker, så det bare så lækkert ud. Vi ses."

- Annette Printz​

"Lækkert sted! Her er der noget for alle kunstelskere. Man mærker tydeligt at der er lagt meget kærlighed i de flotte omgivelser! Bestemt et besøg værd!"

- Stinne Thorsen Rasmussen​

"​Super flot galleri med flot kunst/ brugskunst i bredt udvalg af genrer og priser. Alt sammen helt unikt. Flot samling af kunstnere. Så absolut et besøg værd!"

- Linda Lauridsen

Tilmeld nyhedsbrev​

​Ønsker du at modtage nyheder og information om kommende og aktuelle udstillinger, kunstnere og aktiviteter hos Grevelsgaard, så tilmeld dig vores nyhedsbrev som udkommer ca. 10 gange om året.

Grevelsgaard
Vestervangsvej 14
8961 Allingeåbro