​Åbningstider: Fredag, Lørdag og Søndag kl. 11-16 og efter aftale 31 90 44 05. Sommeråbent 1. juli til 23. august. Fredag 28. august er galleriet lukket.

Kurser og events​

Glaskursus i efteråret

På grund af smittefare med coronavirus (COVID-19) er alle glaskurser i 2020 aflyst.

Har du lyst til at komme på et glaskursus og lave din egen glaskunst?

Nye datoer for kurser i foråret kommer på hjemmesiden i løbet af januar 2021.

På kurset kan du lave sjove figurer, små fade, eller billeder, efter en skabelon eller dit helt eget design.

Vi arbejder med fusing og slumping. Vi skærer og klipper i glasplader, som bagefter smeltes sammen og formes i en glasovn. Vi bruger glas fra Bullseye i mange farver og du får professionel hjælp gennem hele processen.

Vores værksted er udstyret med alle de redskaber som du får brug for, så det eneste du skal medbringe er lysten til at udfolde dig kreativt og godt humør.

Der vil naturligvis være forskel på hvor meget den enkelte deltager producerer, så udgifter til materialer og eftermontering betales efter forbrug.

Kurset er for voksne både helt uerfarne og for let øvede og varer 3,5 timer.

Pris: 225,- kr. for 1 voksen. + Materialeudgifter

Der er plads til 6-12 voksne.

Vi opretter et kursus når der er tilmeldt min. 6 deltagere.

Ring på tlf. 31 90 44 05 eller skriv til bettina@grevelsgaard.dk for at melde dig til. Vi glæder os til at se dig.

Glaskurser

På Grevelsgaard tilbydes en lang række kurser inden for glaskunst. Om du er nybegynder eller øvet er ikke så vigtigt, vi tilrettelægger vores kurser så der er udfordringer for alle. 

Vi arrangerer Events, Minikursus, Teambuilding, Firmaaften, Fødselsdag, Aftenkurser, Weekendkurser, Venindeaftner, Familiekurser, Sølv/Guldbryllup eller Polterabend. Har du en ide eller et ønske til et kursus eller en event så har vi stedet og ekspertisen.

Udfold din kreativitet med et hyggeligt kursus i glaskunst. Det er nemmere end du tror, og alle kan være med. Du kan lave glasfigurer, smykker, glashuse, billeder, skåle, fyrfadsstager og fade i forskellige former, kun fantasien sætter grænserne. Læs yderligere om vores glaskurser her

Tilmelding til kurser

·​Ring og tilmeld dig på 31 90 44 05

·​Du kan betale kursusgebyret via MobilePay til 43717, eller via bankoverførsel. 

·​Du er først tilmeldt kurset, når pengene er overført.

·​Alle kurser oprettes ved min 6 betalende deltagere.

Ved udeblivelse eller afbud senere end 3 dage – 72 timer – før kursusstart, tilbagebetales kursusgebyret ikke.

Firmaaften eller venindeaften

Tag dine kolleger eller veninderne med til en hyggelig og kreativ aften hvor I arbejder med glas.
Her kan I hver lave en sjove figur efter en skabelon. Vi vælger på forhånd 6-8 designs ud som I kan vælge imellem. Vi byder på et glas vin og lidt chips undervejs og I er velkomne til selv at tage mad med som I kan nyde i værkstedet inden vi går i gang.


Vi arbejder med koldglasteknik, hvor vi skærer og klipper i glasplader, som bagefter smeltes sammen og formes i en glasovn. Vi bruger glas fra Bullseye i mange farver og du får professionel hjælp gennem hele processen.


Vores værksted er udstyret med alle de redskaber som du får brug for, så det eneste du skal medbringe er lysten til at udfolde dig kreativt og godt humør.

Kurset er for voksne både helt uerfarne og for let øvede og varer 3,5 timer.

Ring og hør nærmere om mulighederne.

Pris: 350,- kr. for 1 voksen alt inklusivt.

Der er plads til op til 16 voksne, holdet oprettes ved min. 6 deltagere.

Kursus for børn og voksne sammen

Vi holder gerne kurser for børn og voksne. Kom og få nogle hyggelige timer sammen hvor I kan prøve at arbejde med glas. I kan lave flotte billeder i glas, sjove figurer eller gaver kun fantasien sætter grænser. Kurset er tænkt som en hyggedag hvor I arbejder sammen omkring jeres glas projekter.

Kurset er for børn fra 6 – 14 år sammen med en voksen og varer 2 timer.

Pris: 350,- kr. for 1 barn ifølge med en voksen. + Materialeudgifter

Der er plads til 6 børn med 6 forældre, holdet oprettes ved min. 4 betalende deltagere.

Polterabend

Giv en dejlig gave og et fantastisk minde til brudeparret og få en sjov og fascinerende oplevelse med glaskunst.

Vi arrangerer polterabend i smukke og hyggelige rammer, hvor I sammen med den kommende brud eller brudgom laver en helt personlig glashilsen. I kommer alle til at arbejde med glas og får en spændende oplevelse og nogle hyggelige timer sammen. Arrangementet ender ud i et flot glasfad eller et vægophæng efter eget ønske.

Hver enkelt deltager laver sin egen glasfirkant som designes og dekoreres evt. ud fra et overordnet tema eller farveskala. De færdige glasplader samles til et unikt glasfad eller vægophæng som smeltes 2 gange i glas ovnen. Glasset skal afspændes og afkøles og I vil få besked når glasfadet er klar til afhentning.

Vi hjælper jer under hele processen, så der kommer både kreativ og brugbar glaskunst ud af arrangementet. Under processen får hver enkelt deltager mulighed for at indarbejde sin egen personlige hilsen til brudeparret. Den færdige glaskunst vil være et varigt minde om en god dag og en god oplevelse sammen med vennerne.

Vi har en hyggelig gårdsplads og gårdhave hvor I kan holde en pause og evt. nyde medbragt mad og drikke.

I kan lave et fad på 50 x 50 cm eller 2 stk. vægophæng på 30 x 30 cm. Har I andre ideer giver jeg gerne et tilbud på det.

Pris: 1.600 kr. inkl. materialer for op til 9 personer. Yderligere deltagere koster 100 kr. pr. person.

Arrangementet varer ca. 2 - 2½ time

Tilmelding på tlf. 31 90 44 05 eller mail: bettina@grevelsgaard.dk

Betaling af grundbeløbet, kr. 1600,- ved tilmeldingen, evt. ved overførsel til bankkonto xxxx eller MobilePay til 31 90 44 05. Reservationen er først gyldig når indbetalingen har fundet sted. Betaling af evt. restbeløb på kursusdagen, kontant eller via MobilePay.

Brænding af dine egne ting

Vi kan tilbyde at smelte dine egne glasting i vores glas ovne, hvis glas og materialer er blevet købt ved hos os. Pris beregnes ud fra pladsforbrug og tid i ovnen. Af hensyn til vores ovne og andres glasting, brændes der ikke kobber, sten eller lignede ikke egnede materialer. Glaskunst der indeholdende ovennævnte materialer bliver det ikke brændt. Afhentning af de smeltede glasting er efter aftale. Vi garanterer at indleveret glaskunst bliver smeltet og nedkølet ud fra de korrekte formler men uden ansvar for resultatet.

Følg Grevelsgaard

Følg os på sociale medier, for at se mere om kommende og aktuelle udstillinger i vores galleri.

☆☆☆☆☆​

Anmeldelser fra Facebook​

"Tak for en fantastisk oplevelse. Det var en fornøjelse at se hvor fint i havde mixet alle de forskellige kunstværker, så det bare så lækkert ud. Vi ses."

- Annette Printz​

"Lækkert sted! Her er der noget for alle kunstelskere. Man mærker tydeligt at der er lagt meget kærlighed i de flotte omgivelser! Bestemt et besøg værd!"

- Stinne Thorsen Rasmussen​

"​Super flot galleri med flot kunst/ brugskunst i bredt udvalg af genrer og priser. Alt sammen helt unikt. Flot samling af kunstnere. Så absolut et besøg værd!"

- Linda Lauridsen

Tilmeld nyhedsbrev​

​Ønsker du at modtage nyheder og information om kommende og aktuelle udstillinger, kunstnere og aktiviteter hos Grevelsgaard, så tilmeld dig vores nyhedsbrev som udkommer ca. 10 gange om året.