​Åbningstider: Fredag, Lørdag og Søndag kl. 11-16 og efter aftale 31 90 44 05. Sommeråbent 1. juli til 23. august. Fredag 28. august er galleriet lukket.

Ziga - Smykker

Smykker.

Uddannelse og baggrund

Det er 30 år siden, Jette Bøcher lavede sine første smykker. Hun syede tasker og bælter og fik lyst til at forsøge sig med smykker. De første øreringe Jette Bøcher lavede, var af tynd kobberplade, klippet ud og slebet til. Gennem alle årene har hun jævnligt beskæftiget sig med smykker. Det er som et langt kærlighedsforhold - selvom hun har haft pauser, er hun altid vendt tilbage, professionelt eller på hobbyplan.

Inspiration

Mennesket har altid smykket sig....

De første smykker fra stenalderen var gennemborede muslingeskaller.
Selvom materialer og teknikker har udviklet sig siden, er princippet stadig det samme: at kunne se det smukke i det nære og gøre det brugbart til forskønnelse og udsmykning.

Jette Bøcher har designet og fremstillet smykker i alverdens materialer og solgt både på markeder, messer og til forretninger. Hun har undervist i smykkefremstilling, og hun har handlet med sten, krystaller og mineraler. Jette Bøcher holder af at udvikle og afprøve nye tossede ideer, men hun trives også med selve produktionen, hvor tiden og tankerne flyver, mens fingrene arbejder.

Følg Grevelsgaard

Følg os på sociale medier, for at se mere om kommende og aktuelle udstillinger i vores galleri.

☆☆☆☆☆​

Anmeldelser fra Facebook​

"Tak for en fantastisk oplevelse. Det var en fornøjelse at se hvor fint i havde mixet alle de forskellige kunstværker, så det bare så lækkert ud. Vi ses."

- Annette Printz​

"Lækkert sted! Her er der noget for alle kunstelskere. Man mærker tydeligt at der er lagt meget kærlighed i de flotte omgivelser! Bestemt et besøg værd!"

- Stinne Thorsen Rasmussen​

"​Super flot galleri med flot kunst/ brugskunst i bredt udvalg af genrer og priser. Alt sammen helt unikt. Flot samling af kunstnere. Så absolut et besøg værd!"

- Linda Lauridsen

Tilmeld nyhedsbrev​

​Ønsker du at modtage nyheder og information om kommende og aktuelle udstillinger, kunstnere og aktiviteter hos Grevelsgaard, så tilmeld dig vores nyhedsbrev som udkommer ca. 10 gange om året.