​Åbningstider: Fredag, Lørdag og Søndag kl. 11-16 og efter aftale 31 90 44 05. Sommeråbent 1. juli til 23. august. Fredag 28. august er galleriet lukket.

Vivi Bjerre - mixed media

Mixed media.

Født i Spenstrup Danmark.​

Uddannelse og baggrund

Vivi Bjerre er født og opvokset i Spentrup og bor i dag i Assenfoft ved Randers. Hun er uddannet pædagog og arbejder som børnehaveklasseleder på en friskole i Århus. Hun har altid været kreativ og haft lyst til at skabe og forme med sine hænder.

Inspiration

Vivi Bjerre har lavet finurlige figurer siden 2010. Hun havde bevæget sig rundt i manegen i flere år, og pludselig var disse ”dyr” fabeldyr opstået. Med mange forsøg og en masse gode timer. 


Hun har ofte ingen planer, når hun går i gang med en figur. Hun lader sig inspirere undervejs. 


Vivi Bjerre bruger gafler som fødder og andet genbrugs materiale, så som skeer, piskeris, kapsler, rusten jern, og hvad hun kan finde, som passer til den figur, hun laver. Hun henter sin inspiration fra de forrige dyr, som hun har lavet og bliver hele tiden inspireret til at prøve noget nyt.


Vivi Bjerres finurlige figurer skal helst have et udtryk, hvor det kan få smilebåndet frem hos folk. Det er da også lykkedes meget godt.

Følg Grevelsgaard

Følg os på sociale medier, for at se mere om kommende og aktuelle udstillinger i vores galleri.

☆☆☆☆☆​

Anmeldelser fra Facebook​

"Tak for en fantastisk oplevelse. Det var en fornøjelse at se hvor fint i havde mixet alle de forskellige kunstværker, så det bare så lækkert ud. Vi ses."

- Annette Printz​

"Lækkert sted! Her er der noget for alle kunstelskere. Man mærker tydeligt at der er lagt meget kærlighed i de flotte omgivelser! Bestemt et besøg værd!"

- Stinne Thorsen Rasmussen​

"​Super flot galleri med flot kunst/ brugskunst i bredt udvalg af genrer og priser. Alt sammen helt unikt. Flot samling af kunstnere. Så absolut et besøg værd!"

- Linda Lauridsen

Tilmeld nyhedsbrev​

​Ønsker du at modtage nyheder og information om kommende og aktuelle udstillinger, kunstnere og aktiviteter hos Grevelsgaard, så tilmeld dig vores nyhedsbrev som udkommer ca. 10 gange om året.