​Åbningstider: Fredag, Lørdag og Søndag kl. 11-16 og efter aftale 31 90 44 05. Sommeråbent 1. juli til 23. august. Fredag 28. august er galleriet lukket.

Vike Pedersen - billedkunst

Billedkunst og serigrafi

Født 1945.​

Uddannelse og baggrund

Vike Pedersen har arbejdet med billedkunst siden 1963. Udover udstillinger i Danmark, har han i de sidste 10 år deltaget i udstillinger afholdt i: New York, Berlin, Milano, Ferrara, Rom, Mannheim og London.

Inspiration

Inspirationen får Vike Pedersen fra byens pulserende liv.

Hans billeder har gennem årene udviklet sig fra at være meget abstrakte, til nu at være en collage over de samme temaer, men nu udført i serigrafi (fra mine egne fotos) og akryl på lærred. Billederne kan ofte indeholde en lille historie, et tema, lidt poesi o. lign.

Følg Grevelsgaard

Følg os på sociale medier, for at se mere om kommende og aktuelle udstillinger i vores galleri.

☆☆☆☆☆​

Anmeldelser fra Facebook​

"Tak for en fantastisk oplevelse. Det var en fornøjelse at se hvor fint i havde mixet alle de forskellige kunstværker, så det bare så lækkert ud. Vi ses."

- Annette Printz​

"Lækkert sted! Her er der noget for alle kunstelskere. Man mærker tydeligt at der er lagt meget kærlighed i de flotte omgivelser! Bestemt et besøg værd!"

- Stinne Thorsen Rasmussen​

"​Super flot galleri med flot kunst/ brugskunst i bredt udvalg af genrer og priser. Alt sammen helt unikt. Flot samling af kunstnere. Så absolut et besøg værd!"

- Linda Lauridsen

Tilmeld nyhedsbrev​

​Ønsker du at modtage nyheder og information om kommende og aktuelle udstillinger, kunstnere og aktiviteter hos Grevelsgaard, så tilmeld dig vores nyhedsbrev som udkommer ca. 10 gange om året.