​Åbningstider: Fredag, Lørdag og Søndag kl. 11-16 og efter aftale 31 90 44 05. Sommeråbent 1. juli til 23. august. Fredag 28. august er galleriet lukket.

vibeke elisabeth - smykker

Smykker​

Baggrund

VIBEKE ELISABETH smykker er i mange år solgt i Jakarta, men det er først nu, hvor kvinden bag er flyttet tilbage til Danmark, at de bliver introduceret til en bredere kundekreds

”Ideen til VIBEKE ELISABETH SMYKKER tog sin begyndelse, da jeg for en del år siden fulgte min daværende mand til et job på Filippinerne, hvor jeg blev fascineret af især de mange smukke ferskvandsperler, som stadig indgår i mange af mine designs.

Interessen for smykker blev udbygget, da jeg senere kom i kontakt med det gedigne, indonesiske sølvsmedearbejde, som landet er så kendt for. Mine designs repræsenterer derfor en spændende og elegant fusion af kreativitet og faglig kunnen fra to verdendsdele”

“Jeg måtte hurtigt lære en del indonesisk, fordi al kommunikation med mine smede foregår på lokalsproget, og også at få indarbejdet firmaværdier og fastlagt arbejdsprocesser har været udfordrende for såvel mig som for smedene. De er alle dygtige og erfarne håndværkere, men ligegyldigt, hvor stort eller lille et firma, de tidligere har arbejdet for, har konceptet altid været det samme: benhårde krav til kvantiteten, hvorimod der var en vis fleksibilitet omkring kvaliteten. Det var derfor en længere proces at introducere mine krav, som var de stik modsatte: kvaliteten kunne der ikke gås på kompromis med, hvorimod der var mere villighed til at skrue på kvantiteten”.

Inspiration

”Den skandinaviske stil med de meget rene liner går igen, hvad enten smykket er diskret eller mere iøjnefaldende. Det enkle design som udgangspunkt har altid fascineret mig, men gerne med et tvist af noget personligt eller uforudsigeligt. Det optimale er, at designet er smukt og ikke blot giver den umiddelbare visuelle glæde, men også vækker din længerevarende interesse. Der må gerne være lidt at gå på opdagelse i”.

”Håndarbejde vil altid frembyde nogle udfordringer til kvaliteten, og det kan ikke undgås, at der forekommer små afvigelser eller uregelmæssigheder i forarbejdningen, men at det er godt håndværk, det vil altid kunne ses. For eksempel er mine smykker ikke bare samlet, som det oftest ses, men solidt loddet og dermed langt mere holdbare end industrielt fremstillede smykker. Det samme gælder låsene på armbåndene, der er designet, så de er stærke, men alligevel nemme at åbne og lukke med én hånd, ligesom indfatningerne er lavet individuelt, så de præcis passer til størrelsen på hver perle”

Følg Grevelsgaard

Følg os på sociale medier, for at se mere om kommende og aktuelle udstillinger i vores galleri.

☆☆☆☆☆​

Anmeldelser fra Facebook​

"Tak for en fantastisk oplevelse. Det var en fornøjelse at se hvor fint i havde mixet alle de forskellige kunstværker, så det bare så lækkert ud. Vi ses."

- Annette Printz​

"Lækkert sted! Her er der noget for alle kunstelskere. Man mærker tydeligt at der er lagt meget kærlighed i de flotte omgivelser! Bestemt et besøg værd!"

- Stinne Thorsen Rasmussen​

"​Super flot galleri med flot kunst/ brugskunst i bredt udvalg af genrer og priser. Alt sammen helt unikt. Flot samling af kunstnere. Så absolut et besøg værd!"

- Linda Lauridsen

Tilmeld nyhedsbrev​

​Ønsker du at modtage nyheder og information om kommende og aktuelle udstillinger, kunstnere og aktiviteter hos Grevelsgaard, så tilmeld dig vores nyhedsbrev som udkommer ca. 10 gange om året.