​Åbningstider: Fredag, lørdag og søndag: 11-17 - Samt efter aftale

Sonja Schultz - pileflet

Pileflet.

Født 1943 i Danmark

Uddannelse og baggrund

Sonja Schultz er født på en lille ejendom i Søby, helt ude ved vandet mellem Gylling og Hou. Her var naturen hendes "legeplads" og naturens materialer legetøjet. Nu hedder det "kunst" når hun arbejder med pil, sten og strandskaller.

Sonja Schultz har altid været glad for at tegne og male og har i mange år malet med acryl og akvarel. Vævning og håndarbejde har altid fyldt meget i hendes liv. Hun har blandt andet malet et 4 kvadratmeter stort billede, der illustrerer bygninger og natur i "Fausing/Auning Pastorat". 

Efterfølgende sammen med 6 andre kvinder, er billedet vævet og hænger idag på Gl. Estrup Landbrugsmuseum.

Inspiration

I dag er pilefelt det Sonja Schultz holder mest af at arbejde med. Hun har fulgt forskellige kurser som Pileforeningen arrangerer og har afprøvet forskellige teknikker. Det er det skulpturelle flet hun er mest facineret af. Det inspirerer hende at opholde sig udendørs, gerne sidde i haven og flette fantasifugle mv.

Følg Grevelsgaard

Følg os på sociale medier, for at se mere om kommende og aktuelle udstillinger i vores galleri.

☆☆☆☆☆​

Anmeldelser fra Facebook​

"Tak for en fantastisk oplevelse. Det var en fornøjelse at se hvor fint i havde mixet alle de forskellige kunstværker, så det bare så lækkert ud. Vi ses."

- Annette Printz​

"Lækkert sted! Her er der noget for alle kunstelskere. Man mærker tydeligt at der er lagt meget kærlighed i de flotte omgivelser! Bestemt et besøg værd!"

- Stinne Thorsen Rasmussen​

"​Super flot galleri med flot kunst/ brugskunst i bredt udvalg af genrer og priser. Alt sammen helt unikt. Flot samling af kunstnere. Så absolut et besøg værd!"

- Linda Lauridsen

Tilmeld nyhedsbrev​

​Ønsker du at modtage nyheder og information om kommende og aktuelle udstillinger, kunstnere og aktiviteter hos Grevelsgaard, så tilmeld dig vores nyhedsbrev som udkommer ca. 10 gange om året.

Grevelsgaard
Vestervangsvej 14
8961 Allingeåbro