​Åbningstider: vinterlukket i januar dog åben efter aftale

SAO Marcos - Murano glas

Unik Glaskunst

Murano glas

Håndlavet unik glaskunst fra Brasilien af den kendte Molinari familie. Familien ejer et af verdens største Murano glaspusterier etableret i 1962.

En sekulær teknik, der stammer fra Italien, og som med stor beherskelse og kreativitet kontinuerligt udvikles og bevares af brødrene og de første brasilianske glasproducenter: Antônio Carlos Molinari og Paulo Molinari, kunstnere og direkte disciple fra den berømte italienske glasmager og forløber for teknik i landet, Aldo Bonora.


Siden starten i 1962 har São Marcos Crystals forbedret denne kunst hver dag, hvilket har givet dem utallige priser samt stor international anerkendelse for fremragende arbejde.
Alt dette gør det til en reference i eksport til flere lande, som en af de største og mest respekterede Murano Glass fabrikker i verden.

På en forretningsrejse til Brasilien fandt jeg disse elegante og unikke glasstykker. Jeg faldt øjeblikkeligt for den smukke udformning og det flotte farvespil og har nu opnået forhandling af disse håndlavede produkter i Danmark.

Lars Brædstrup

Følg Grevelsgaard

Følg os på sociale medier, for at se mere om kommende og aktuelle udstillinger i vores galleri.

☆☆☆☆☆​

Anmeldelser fra Facebook​

"Tak for en fantastisk oplevelse. Det var en fornøjelse at se hvor fint i havde mixet alle de forskellige kunstværker, så det bare så lækkert ud. Vi ses."

- Annette Printz​

"Lækkert sted! Her er der noget for alle kunstelskere. Man mærker tydeligt at der er lagt meget kærlighed i de flotte omgivelser! Bestemt et besøg værd!"

- Stinne Thorsen Rasmussen​

"​Super flot galleri med flot kunst/ brugskunst i bredt udvalg af genrer og priser. Alt sammen helt unikt. Flot samling af kunstnere. Så absolut et besøg værd!"

- Linda Lauridsen

Tilmeld nyhedsbrev​

​Ønsker du at modtage nyheder og information om kommende og aktuelle udstillinger, kunstnere og aktiviteter hos Grevelsgaard, så tilmeld dig vores nyhedsbrev som udkommer ca. 10 gange om året.

Grevelsgaard
Vestervangsvej 14
8961 Allingeåbro