​Åbningstider: Fredag, Lørdag og Søndag kl. 11-16 og efter aftale 31 90 44 05. Sommeråbent 1. juli til 23. august. Fredag 28. august er galleriet lukket.

SAO Marcos - Murano glas

Unik Glaskunst

Murano glas

Håndlavet unik glaskunst fra Brasilien af den kendte Molinari familie. Familien ejer et af verdens største Murano glaspusterier etableret i 1962.

En sekulær teknik, der stammer fra Italien, og som med stor beherskelse og kreativitet kontinuerligt udvikles og bevares af brødrene og de første brasilianske glasproducenter: Antônio Carlos Molinari og Paulo Molinari, kunstnere og direkte disciple fra den berømte italienske glasmager og forløber for teknik i landet, Aldo Bonora.


Siden starten i 1962 har São Marcos Crystals forbedret denne kunst hver dag, hvilket har givet dem utallige priser samt stor international anerkendelse for fremragende arbejde.
Alt dette gør det til en reference i eksport til flere lande, som en af de største og mest respekterede Murano Glass fabrikker i verden.

På en forretningsrejse til Brasilien fandt jeg disse elegante og unikke glasstykker. Jeg faldt øjeblikkeligt for den smukke udformning og det flotte farvespil og har nu opnået forhandling af disse håndlavede produkter i Danmark.

Lars Brædstrup

Følg Grevelsgaard

Følg os på sociale medier, for at se mere om kommende og aktuelle udstillinger i vores galleri.

☆☆☆☆☆​

Anmeldelser fra Facebook​

"Tak for en fantastisk oplevelse. Det var en fornøjelse at se hvor fint i havde mixet alle de forskellige kunstværker, så det bare så lækkert ud. Vi ses."

- Annette Printz​

"Lækkert sted! Her er der noget for alle kunstelskere. Man mærker tydeligt at der er lagt meget kærlighed i de flotte omgivelser! Bestemt et besøg værd!"

- Stinne Thorsen Rasmussen​

"​Super flot galleri med flot kunst/ brugskunst i bredt udvalg af genrer og priser. Alt sammen helt unikt. Flot samling af kunstnere. Så absolut et besøg værd!"

- Linda Lauridsen

Tilmeld nyhedsbrev​

​Ønsker du at modtage nyheder og information om kommende og aktuelle udstillinger, kunstnere og aktiviteter hos Grevelsgaard, så tilmeld dig vores nyhedsbrev som udkommer ca. 10 gange om året.