​Åbningstider: Fredag, Lørdag og Søndag kl. 11-16 og efter aftale 31 90 44 05. Sommeråbent 1. juli til 23. august. Fredag 28. august er galleriet lukket.

René Fuhlendorff - BilledKUNST

Billedkunstner.​

Født 1963 i Århus

Uddannelse og baggrund

René Fuhlendorff er ufaglært og har arbejdet selvstædig indenfor detailhandlen. Han har arrangeret singlefester igennem 16 år og desuden drevet et kontaktbureau i 21 år.

René siger selv at alle kan kalde sig kunstner, men for mig er det noget, man skal arbejde med i lang tid og så finde sit eget udtryk og få rigtig mange ting til at fungere på en gang. Man er ikke tømrer, bare fordi man kan save i et stykke træ, vel? Det er nerven man skal frem til. Som Picasso sagde som gammel: ”Nu tror jeg snart, jeg kan male.” Kunst er, når det bevæger noget i den, der kigger på det. Om de så kan lide det eller ej, er en helt anden sag.

Inspiration

René Fuhlendorff har malet siden 1981. Han siger selv om sin kunst og inspiration: Halvdelen af mit liv har jeg brugt på at male, men holder i realiteten aldrig fri: iagttager konstant, affotograferer alt mellem himmel og jord Rf. maler med min underbevidsthed og de bedste billeder er faktisk dem, der laver sig selv. Man kan nok finde en rød tråd i mine billeder, men det er ikke noget, jeg stræber efter. Hvis man altid ved, hvor man vil hen, er der ikke nogen ny opdagelse i det. Jeg har det faktisk allerbedst der, hvor isen er tynd og hvor jeg har mange bolde i spil, som jeg ikke aner, hvor lander henne.

Følg Grevelsgaard

Følg os på sociale medier, for at se mere om kommende og aktuelle udstillinger i vores galleri.

☆☆☆☆☆​

Anmeldelser fra Facebook​

"Tak for en fantastisk oplevelse. Det var en fornøjelse at se hvor fint i havde mixet alle de forskellige kunstværker, så det bare så lækkert ud. Vi ses."

- Annette Printz​

"Lækkert sted! Her er der noget for alle kunstelskere. Man mærker tydeligt at der er lagt meget kærlighed i de flotte omgivelser! Bestemt et besøg værd!"

- Stinne Thorsen Rasmussen​

"​Super flot galleri med flot kunst/ brugskunst i bredt udvalg af genrer og priser. Alt sammen helt unikt. Flot samling af kunstnere. Så absolut et besøg værd!"

- Linda Lauridsen

Tilmeld nyhedsbrev​

​Ønsker du at modtage nyheder og information om kommende og aktuelle udstillinger, kunstnere og aktiviteter hos Grevelsgaard, så tilmeld dig vores nyhedsbrev som udkommer ca. 10 gange om året.