​Åbningstider: Lørdag og Søndag kl. 11-16 og efter aftale 31 90 44 05

Ole Sand

Multikunstner

Født 1947

Multikunstner Ole Sand

Ole Sand udstiller en række inspirende stenskulpturer - alle udføret i den afrikanske stenart serpentin fra Simbabwe – udført som intuitiv skulptur under inspiration af den nu afdøde hollandske billedhugger Hans Scholten - indehaver af det tidligere kunstcenter Farm Of Art – Granslev v. Laurbjerg – hvor Ole Sand – sammen med Hans Scholten, virkede som coach over nogle år i forbindelse med firmaworkshops.

Inspiration

Ole Sand begyndte sin kunstriske løbebane i en alder af 18 år - hvor de første skulpturer så dagens lys – udført i kobber. Siden er det blevet til en lang række udstillinger fordelt over hele landet – dog primært i der kronjydske område.

Sideløbende med den intuitive skulptutkunst arbejder Ole Sand i alternative materialer – eks. skum – stål – plast – uld – maling – alle materialer er tilsyneladende anvendelige – enkelte skulpturer i denne niche er med på udstillingen.

Ole Sand arbejder tillige med maleriet hvoraf flere kan ses i galleriet.

Følg Grevelsgaard

Følg os på sociale medier, for at se mere om kommende og aktuelle udstillinger i vores galleri.

☆☆☆☆☆​

Anmeldelser fra Facebook​

"Tak for en fantastisk oplevelse. Det var en fornøjelse at se hvor fint i havde mixet alle de forskellige kunstværker, så det bare så lækkert ud. Vi ses."

- Annette Printz​

"Lækkert sted! Her er der noget for alle kunstelskere. Man mærker tydeligt at der er lagt meget kærlighed i de flotte omgivelser! Bestemt et besøg værd!"

- Stinne Thorsen Rasmussen​

"​Super flot galleri med flot kunst/ brugskunst i bredt udvalg af genrer og priser. Alt sammen helt unikt. Flot samling af kunstnere. Så absolut et besøg værd!"

- Linda Lauridsen

Tilmeld nyhedsbrev​

​Ønsker du at modtage nyheder og information om kommende og aktuelle udstillinger, kunstnere og aktiviteter hos Grevelsgaard, så tilmeld dig vores nyhedsbrev som udkommer ca. 10 gange om året.