​Åbningstider: Fredag, Lørdag og Søndag kl. 11-16 og efter aftale 31 90 44 05. Sommeråbent 1. juli til 23. august. Fredag 28. august er galleriet lukket.

Ole Sand

Multikunstner

Født 1947

Multikunstner Ole Sand

Ole Sand udstiller en række inspirende stenskulpturer - alle udføret i den afrikanske stenart serpentin fra Simbabwe – udført som intuitiv skulptur under inspiration af den nu afdøde hollandske billedhugger Hans Scholten - indehaver af det tidligere kunstcenter Farm Of Art – Granslev v. Laurbjerg – hvor Ole Sand – sammen med Hans Scholten, virkede som coach over nogle år i forbindelse med firmaworkshops.

Inspiration

Ole Sand begyndte sin kunstriske løbebane i en alder af 18 år - hvor de første skulpturer så dagens lys – udført i kobber. Siden er det blevet til en lang række udstillinger fordelt over hele landet – dog primært i der kronjydske område.

Sideløbende med den intuitive skulptutkunst arbejder Ole Sand i alternative materialer – eks. skum – stål – plast – uld – maling – alle materialer er tilsyneladende anvendelige – enkelte skulpturer i denne niche er med på udstillingen.

Ole Sand arbejder tillige med maleriet hvoraf flere kan ses i galleriet.

Følg Grevelsgaard

Følg os på sociale medier, for at se mere om kommende og aktuelle udstillinger i vores galleri.

☆☆☆☆☆​

Anmeldelser fra Facebook​

"Tak for en fantastisk oplevelse. Det var en fornøjelse at se hvor fint i havde mixet alle de forskellige kunstværker, så det bare så lækkert ud. Vi ses."

- Annette Printz​

"Lækkert sted! Her er der noget for alle kunstelskere. Man mærker tydeligt at der er lagt meget kærlighed i de flotte omgivelser! Bestemt et besøg værd!"

- Stinne Thorsen Rasmussen​

"​Super flot galleri med flot kunst/ brugskunst i bredt udvalg af genrer og priser. Alt sammen helt unikt. Flot samling af kunstnere. Så absolut et besøg værd!"

- Linda Lauridsen

Tilmeld nyhedsbrev​

​Ønsker du at modtage nyheder og information om kommende og aktuelle udstillinger, kunstnere og aktiviteter hos Grevelsgaard, så tilmeld dig vores nyhedsbrev som udkommer ca. 10 gange om året.