​Åbningstider: Fredag, Lørdag og Søndag kl. 11-16 og efter aftale 31 90 44 05. Sommeråbent 1. juli til 23. august. Fredag 28. august er galleriet lukket.

Ninna Rydbjerg - billedkunst

Ninna Rydbjerg

Billedkunstner

Født i 1970 i Danmark

Uddannelse og baggrund

Ninna Rydbjerg har modtaget undervisning hos Billedkunstner Gitte Klausen (Mols). Jeg arbejder mest med akryl på papir og lærred, med klude, spartel og fingre. Hendes billeder opbygges i mange lag og hvert lag har stor betydning for det færdige resultat.

Hun har skolegang fra Rudolf Steiner Skolen i Århus. Uddannelse inden for landbrug og har altid fundet glæde og ro ved at tegne og male.

Inspiration

Den hvide flade med så mange muligheder. Ninna Rydbjergs billeder er altid en rejse fra første til sidste lag. Hun ved aldrig hvor rejsen ender og derfor er den spændende. Måske ender den abstrakt? figurativt? Eller en blanding? I selve processen er det ikke vigtigt, det er rejsen igennem processen, der er vigtig for hende

.

Naturen med alle dens facetter er til stor inspiration og drivkraft. 

Naturen er uforudsigelig, forunderlig, smuk, varm, kold, duftende og vidunderlig. Den kan være kaos, til frustration, men mest af alt til stor glæde. Ninna er igennem mange af disse facetter i mine malerier, men hun ved, når der opstår en bestemt glæde og tilfredshed, så er rejsen ved at være slut og en ny kan begynde på en ny hvid flade, med lige så mange muligheder.

Følg Grevelsgaard

Følg os på sociale medier, for at se mere om kommende og aktuelle udstillinger i vores galleri.

☆☆☆☆☆​

Anmeldelser fra Facebook​

"Tak for en fantastisk oplevelse. Det var en fornøjelse at se hvor fint i havde mixet alle de forskellige kunstværker, så det bare så lækkert ud. Vi ses."

- Annette Printz​

"Lækkert sted! Her er der noget for alle kunstelskere. Man mærker tydeligt at der er lagt meget kærlighed i de flotte omgivelser! Bestemt et besøg værd!"

- Stinne Thorsen Rasmussen​

"​Super flot galleri med flot kunst/ brugskunst i bredt udvalg af genrer og priser. Alt sammen helt unikt. Flot samling af kunstnere. Så absolut et besøg værd!"

- Linda Lauridsen

Tilmeld nyhedsbrev​

​Ønsker du at modtage nyheder og information om kommende og aktuelle udstillinger, kunstnere og aktiviteter hos Grevelsgaard, så tilmeld dig vores nyhedsbrev som udkommer ca. 10 gange om året.