​Åbningstider: Fredag, Lørdag og Søndag kl. 11-16 og efter aftale 31 90 44 05. Sommeråbent 1. juli til 23. august. Fredag 28. august er galleriet lukket.

marianne storgaard - billedKUNST

Kunstmaler

Født i Århus 1952

Baggrund

Marianne Storgaard har malet med akryl siden 2002.

Hun startede med at male kort og mindre billeder. Derefter kom interessen for at male de større billeder. 

Marianne har altid været kreativ og som hun selv siger:  "kan hun simpelthen ikke lade være".  For hende er maleriet en dejlig måde at fordybe sig på og lade tankerne vandre.

Marianne Storgaard er autodidakt men har deltaget i flere malekurser, ligesom hun har mange udstillinger bag sig.

Inspiration

Hun anvender ofte gummispartel som det primære værktøj i malerierne, sammensat med enkelte penselstrøg. Der arbejdes med lag på lag teknik, så der kommer en interessant struktur samtidig med, at hun leger med farverne og blandinger af disse. Der især interessen for farvernes spil mod hinanden og inspirationen fra naturens forskellige udtryk, der vises i hendes billeder. 

Marianne siger selv om sin kunst og leg med struktur og farver: "Der er jo så mange muligheder".​​

Følg Grevelsgaard

Følg os på sociale medier, for at se mere om kommende og aktuelle udstillinger i vores galleri.

☆☆☆☆☆​

Anmeldelser fra Facebook​

"Tak for en fantastisk oplevelse. Det var en fornøjelse at se hvor fint i havde mixet alle de forskellige kunstværker, så det bare så lækkert ud. Vi ses."

- Annette Printz​

"Lækkert sted! Her er der noget for alle kunstelskere. Man mærker tydeligt at der er lagt meget kærlighed i de flotte omgivelser! Bestemt et besøg værd!"

- Stinne Thorsen Rasmussen​

"​Super flot galleri med flot kunst/ brugskunst i bredt udvalg af genrer og priser. Alt sammen helt unikt. Flot samling af kunstnere. Så absolut et besøg værd!"

- Linda Lauridsen

Tilmeld nyhedsbrev​

​Ønsker du at modtage nyheder og information om kommende og aktuelle udstillinger, kunstnere og aktiviteter hos Grevelsgaard, så tilmeld dig vores nyhedsbrev som udkommer ca. 10 gange om året.