Lone Ogstrup - Billedkunst

Billedkunstner.

Uddannelse og baggrund

Siden 1998 har Lone Ogstrup ugentlig modtaget undervisning i tegning og maleri. I tilknytning til dette er hun medlem af malegruppen Polykrom.


2013 - 2015 underviste hun i Hadsten Billedskole.
Derudover har hun løbende undervisning, hvor hun instruerer og vejleder i de teknikker, som hun bruger i arbejdet med sin kunst.

Lone Ogstrup udstiller sine billeder / malerier i mange forskellige sammenhæng, og synes altid det er interessant at se egne værker i nye omgivelser.

Inspiration

Motiverne bliver skabt i forlængelse af hendes oplevelser og verden omkring hende.


Resultatet bliver udtryk i forskellige genre, og Lone Ogstrup har derfor valgt at placere malerierne i firegallerier, hvor det er muligt at klikke sig ind og se nogle eksempler på hendes billedkunst.

Lone Ogstrup arbejder på papir, pap og lærred med akryl, olie, oliepastel, tusch og blyanter.


Malerier med oliepastel (kridt) og blyant er indrammet med glas, og disse er oplyst med to mål - det første mål er størrelsen på selve motivet, og det andet, i parentes, er størrelsen incl. indramning med eks. passepartout.

Følg Grevelsgaard

Følg os på sociale medier, for at se mere om kommende og aktuelle udstillinger i vores galleri.

Tilmeld nyhedsbrev​

​Ønsker du at modtage nyheder og information om kommende og aktuelle udstillinger, kunstnere og aktiviteter hos Grevelsgaard, så tilmeld dig vores nyhedsbrev som udkommer ca. 10 gange om året.

Grevelsgaard
Vestervangsvej 14
8961 Allingeåbro