​Åbningstider: vinterlukket i januar dog åben efter aftale

Lone Ogstrup - Billedkunst

Billedkunstner.

Uddannelse og baggrund

Siden 1998 har Lone Ogstrup ugentlig modtaget undervisning i tegning og maleri. I tilknytning til dette er hun medlem af malegruppen Polykrom.


2013 - 2015 underviste hun i Hadsten Billedskole.
Derudover har hun løbende undervisning, hvor hun instruerer og vejleder i de teknikker, som hun bruger i arbejdet med sin kunst.

Lone Ogstrup udstiller sine billeder / malerier i mange forskellige sammenhæng, og synes altid det er interessant at se egne værker i nye omgivelser.

Inspiration

Motiverne bliver skabt i forlængelse af hendes oplevelser og verden omkring hende.


Resultatet bliver udtryk i forskellige genre, og Lone Ogstrup har derfor valgt at placere malerierne i firegallerier, hvor det er muligt at klikke sig ind og se nogle eksempler på hendes billedkunst.

Lone Ogstrup arbejder på papir, pap og lærred med akryl, olie, oliepastel, tusch og blyanter.


Malerier med oliepastel (kridt) og blyant er indrammet med glas, og disse er oplyst med to mål - det første mål er størrelsen på selve motivet, og det andet, i parentes, er størrelsen incl. indramning med eks. passepartout.

Følg Grevelsgaard

Følg os på sociale medier, for at se mere om kommende og aktuelle udstillinger i vores galleri.

☆☆☆☆☆​

Anmeldelser fra Facebook​

"Tak for en fantastisk oplevelse. Det var en fornøjelse at se hvor fint i havde mixet alle de forskellige kunstværker, så det bare så lækkert ud. Vi ses."

- Annette Printz​

"Lækkert sted! Her er der noget for alle kunstelskere. Man mærker tydeligt at der er lagt meget kærlighed i de flotte omgivelser! Bestemt et besøg værd!"

- Stinne Thorsen Rasmussen​

"​Super flot galleri med flot kunst/ brugskunst i bredt udvalg af genrer og priser. Alt sammen helt unikt. Flot samling af kunstnere. Så absolut et besøg værd!"

- Linda Lauridsen

Tilmeld nyhedsbrev​

​Ønsker du at modtage nyheder og information om kommende og aktuelle udstillinger, kunstnere og aktiviteter hos Grevelsgaard, så tilmeld dig vores nyhedsbrev som udkommer ca. 10 gange om året.

Grevelsgaard
Vestervangsvej 14
8961 Allingeåbro