​Åbningstider: Fredag, Lørdag og Søndag kl. 11-16 og efter aftale 31 90 44 05. Sommeråbent 1. juli til 23. august. Fredag 28. august er galleriet lukket.

Lene Purkær Stefansen - bronzeskulpturer

Bronzeskulptør og billedhugger.

Født 1968 i Danmark.​

Uddannelse og baggrund

Lene Purkær Stefansen arbejder med bronze og elsker det udtryk, den varme og kærlighed. der er i materialet.

Hun har arbejdet med bronzen i snart 19 år og udstillet med sine skulpturer siden 2005.

Som Lene Purkær Stefansen selv udtrykker det: "Jeg er dannet i ren uspolerethed af det, der kommer fra det inderste hjertekammer” mere klart kan det vist ikke siges af en, der er passioneret og elsker sit arbejde med kunsten"

Inspiration

Lene Purkær Stefansen arbejder med bronzeskulpturer, vinpropper, bronzesmykker og senest bronzebillederne ( som hun har fået beskyttet). Lene Purkær Stefansen udtrykker med sin kunst en stor kærlighed til livet. Både med det lyse og det mørke.


Hun har udfærdiget mange priser både nationalt og internationalt for organisationer, virksomheder og foreninger. Bl.a priserne til "Verdens bedste håndboldspiller" i 3 år, samt internationale priser for Falck Foundation i nu 6 år, næste uddeling er i Cape Town.

Lene Purkær Stefansen er en passioneret og energisk arbejdshest, der elsker at mærke!!.. hun bliver helt euforiseret af sit arbejde.

Kirsten Marie Hedeland forklarer det vist meget godt :

"Kærligheden og nærværet er vigtige elementer for Lene. Hendes skulpturer har kærligheden som omdrejningspunkt, hvor liv og glæde udspringer. Hun indfletter de elementer, der gør os til mennesker og hun gør det med charme, humor og indlevelse, hvilket vækker varme følelser i os, som betragter af hendes intense og positive værker".

Følg Grevelsgaard

Følg os på sociale medier, for at se mere om kommende og aktuelle udstillinger i vores galleri.

☆☆☆☆☆​

Anmeldelser fra Facebook​

"Tak for en fantastisk oplevelse. Det var en fornøjelse at se hvor fint i havde mixet alle de forskellige kunstværker, så det bare så lækkert ud. Vi ses."

- Annette Printz​

"Lækkert sted! Her er der noget for alle kunstelskere. Man mærker tydeligt at der er lagt meget kærlighed i de flotte omgivelser! Bestemt et besøg værd!"

- Stinne Thorsen Rasmussen​

"​Super flot galleri med flot kunst/ brugskunst i bredt udvalg af genrer og priser. Alt sammen helt unikt. Flot samling af kunstnere. Så absolut et besøg værd!"

- Linda Lauridsen

Tilmeld nyhedsbrev​

​Ønsker du at modtage nyheder og information om kommende og aktuelle udstillinger, kunstnere og aktiviteter hos Grevelsgaard, så tilmeld dig vores nyhedsbrev som udkommer ca. 10 gange om året.