​Åbningstider: Fredag, lørdag og søndag: 11-17 - Samt efter aftale

Jette Dodensig - billedkunst

​Billedkunst.

Født 1957 i Danmark.

Uddannelse og baggrund

Jette Dodensig er selvlært kunstner, men har dog deltaget i forskellige kurser bla. på Randers og Ålborg Kunstskole og på Århus Kunstakademi.

Hun maler abstrakt med akryl som det mest dominerende materiale, suppleret med bla. oliepastel, tusch og blyant, påført lærredet ved hjælp af forskellige teknikker.

Inspiration

​Jette maler gerne mange lag på hinanden. Inspirationen får hun fra alt omkring sig. Det kan være et stykke bark i naturen, eller en reklame i et blad, hvor hun bliver inspireret af farverne og formerne.

Følg Grevelsgaard

Følg os på sociale medier, for at se mere om kommende og aktuelle udstillinger i vores galleri.

☆☆☆☆☆​

Anmeldelser fra Facebook​

"Tak for en fantastisk oplevelse. Det var en fornøjelse at se hvor fint i havde mixet alle de forskellige kunstværker, så det bare så lækkert ud. Vi ses."

- Annette Printz​

"Lækkert sted! Her er der noget for alle kunstelskere. Man mærker tydeligt at der er lagt meget kærlighed i de flotte omgivelser! Bestemt et besøg værd!"

- Stinne Thorsen Rasmussen​

"​Super flot galleri med flot kunst/ brugskunst i bredt udvalg af genrer og priser. Alt sammen helt unikt. Flot samling af kunstnere. Så absolut et besøg værd!"

- Linda Lauridsen

Tilmeld nyhedsbrev​

​Ønsker du at modtage nyheder og information om kommende og aktuelle udstillinger, kunstnere og aktiviteter hos Grevelsgaard, så tilmeld dig vores nyhedsbrev som udkommer ca. 10 gange om året.

Grevelsgaard
Vestervangsvej 14
8961 Allingeåbro