​Åbningstider: vinterlukket i januar dog åben efter aftale

Ingegerd Lagerlöf Spanner - billedkunst

Født 1950 i Sverige.​

Billedkunst og Design

Uddannelse og baggrund

Ingegerd Lagerlöf Spanner er uddannet som designer i beklædning og boligtekstil. Hun er ligeledes uddannet fra Forum Malerskole i Malmø. Efter hun afsluttede sine studier, arbejdede hun som farvekonsulent på et arkitektkontor i Malmø. Herefter arbejdede hun som chefdesigner i en større dansk tekstilvirksomhed. Siden 1982 har Ingegerd Lagerlöf Spanner haft eget atelier og desinstudio. Hun har deltaget på en del udstillinger rundt i Europa.

Inspiration

Ingegerd Lagerlöfs opvækst i Lapland, inspirerer hende til stadighed.

De stærke farver, efterårets intense farver, vinterens kompakte mørke, som til tider brydes af det fantastiske nordlys, og endelig forårets befriende lys !

En kunstkritikker beskrev en gang hendes værker:

… Der er en realitet og nærhed, med nogle let naivistiske træk i bunden, som svinger sig ud på fantasiens vinger, og skaber surrealistiske stemninger med forskellige kunstgreb ”

Poesi, drømme og surrealisme, former det billedsprog hun giver videre i sine billeder

Følg Grevelsgaard

Følg os på sociale medier, for at se mere om kommende og aktuelle udstillinger i vores galleri.

☆☆☆☆☆​

Anmeldelser fra Facebook​

"Tak for en fantastisk oplevelse. Det var en fornøjelse at se hvor fint i havde mixet alle de forskellige kunstværker, så det bare så lækkert ud. Vi ses."

- Annette Printz​

"Lækkert sted! Her er der noget for alle kunstelskere. Man mærker tydeligt at der er lagt meget kærlighed i de flotte omgivelser! Bestemt et besøg værd!"

- Stinne Thorsen Rasmussen​

"​Super flot galleri med flot kunst/ brugskunst i bredt udvalg af genrer og priser. Alt sammen helt unikt. Flot samling af kunstnere. Så absolut et besøg værd!"

- Linda Lauridsen

Tilmeld nyhedsbrev​

​Ønsker du at modtage nyheder og information om kommende og aktuelle udstillinger, kunstnere og aktiviteter hos Grevelsgaard, så tilmeld dig vores nyhedsbrev som udkommer ca. 10 gange om året.

Grevelsgaard
Vestervangsvej 14
8961 Allingeåbro