​Åbningstider: Fredag, Lørdag og Søndag kl. 11-16 og efter aftale 31 90 44 05. Sommeråbent 1. juli til 23. august. Fredag 28. august er galleriet lukket.

Ingegerd Lagerlöf Spanner - billedkunst

Født 1950 i Sverige.​

Billedkunst og Design

Uddannelse og baggrund

Ingegerd Lagerlöf Spanner er uddannet som designer i beklædning og boligtekstil. Hun er ligeledes uddannet fra Forum Malerskole i Malmø. Efter hun afsluttede sine studier, arbejdede hun som farvekonsulent på et arkitektkontor i Malmø. Herefter arbejdede hun som chefdesigner i en større dansk tekstilvirksomhed. Siden 1982 har Ingegerd Lagerlöf Spanner haft eget atelier og desinstudio. Hun har deltaget på en del udstillinger rundt i Europa.

Inspiration

Ingegerd Lagerlöfs opvækst i Lapland, inspirerer hende til stadighed.

De stærke farver, efterårets intense farver, vinterens kompakte mørke, som til tider brydes af det fantastiske nordlys, og endelig forårets befriende lys !

En kunstkritikker beskrev en gang hendes værker:

… Der er en realitet og nærhed, med nogle let naivistiske træk i bunden, som svinger sig ud på fantasiens vinger, og skaber surrealistiske stemninger med forskellige kunstgreb ”

Poesi, drømme og surrealisme, former det billedsprog hun giver videre i sine billeder

Følg Grevelsgaard

Følg os på sociale medier, for at se mere om kommende og aktuelle udstillinger i vores galleri.

☆☆☆☆☆​

Anmeldelser fra Facebook​

"Tak for en fantastisk oplevelse. Det var en fornøjelse at se hvor fint i havde mixet alle de forskellige kunstværker, så det bare så lækkert ud. Vi ses."

- Annette Printz​

"Lækkert sted! Her er der noget for alle kunstelskere. Man mærker tydeligt at der er lagt meget kærlighed i de flotte omgivelser! Bestemt et besøg værd!"

- Stinne Thorsen Rasmussen​

"​Super flot galleri med flot kunst/ brugskunst i bredt udvalg af genrer og priser. Alt sammen helt unikt. Flot samling af kunstnere. Så absolut et besøg værd!"

- Linda Lauridsen

Tilmeld nyhedsbrev​

​Ønsker du at modtage nyheder og information om kommende og aktuelle udstillinger, kunstnere og aktiviteter hos Grevelsgaard, så tilmeld dig vores nyhedsbrev som udkommer ca. 10 gange om året.