​Åbningstider: Fredag, Lørdag og Søndag kl. 11-16 og efter aftale 31 90 44 05. Sommeråbent 1. juli til 23. august. Fredag 28. august er galleriet lukket.

Helen Ibsen - billedkunst

Uddannelse og baggrund

​Helen Ibsen har malet i mange år. Hun har gået på mange male- og tegnekurser, men det er inden for de sidste 15- 20 år, at hun har grebet mere fast om penslen og arbejdet mere bevidst med sit maleri.

Inspiration

​Helen Ibsen holder af at lave de lyriske abstrakte malerier med enkelte elementer imellem. Spillet mellem farverne og strukturen gør billedet til det, det er.

Det er det abstrakte maleri som optager hende mest, men hun laver gerne finurlige billeder, som forestiller en blanding af mennesker og dyr.

Som noget nyt er Helen Ibsen begyndt at lave malerier med mere grafisk opbygning.

Det er en sjov proces og billederne må gerne få smilet frem hos tilskuerne. Hun spartler ofte mine lærreder og hun maler med akrylmaling.

I 2010 blev Helen Ibsen af publikum valgt til årets kunstner på "Kunstforeningen Sønderhal " i Auning.

Følg Grevelsgaard

Følg os på sociale medier, for at se mere om kommende og aktuelle udstillinger i vores galleri.

☆☆☆☆☆​

Anmeldelser fra Facebook​

"Tak for en fantastisk oplevelse. Det var en fornøjelse at se hvor fint i havde mixet alle de forskellige kunstværker, så det bare så lækkert ud. Vi ses."

- Annette Printz​

"Lækkert sted! Her er der noget for alle kunstelskere. Man mærker tydeligt at der er lagt meget kærlighed i de flotte omgivelser! Bestemt et besøg værd!"

- Stinne Thorsen Rasmussen​

"​Super flot galleri med flot kunst/ brugskunst i bredt udvalg af genrer og priser. Alt sammen helt unikt. Flot samling af kunstnere. Så absolut et besøg værd!"

- Linda Lauridsen

Tilmeld nyhedsbrev​

​Ønsker du at modtage nyheder og information om kommende og aktuelle udstillinger, kunstnere og aktiviteter hos Grevelsgaard, så tilmeld dig vores nyhedsbrev som udkommer ca. 10 gange om året.