​Åbningstider: Fredag, Lørdag og Søndag kl. 11-16 og efter aftale 31 90 44 05. Sommeråbent 1. juli til 23. august. Fredag 28. august er galleriet lukket.

Heidi Lind Bonde - billedkunst

Billedkunst.

Født 1968 i Danmark.​

Uddannelse og baggrund

Heidi Lind Bonde er selvlært billedkunstner.

Inspiration

Malerierne er farverige i stemninger og motiver, som udtrykker kunstnerens indre følelser og underbevidsthed, direkte og autentisk. I de dybere lag opstår ofte skikkelser og dyr, som bevæger sig rundt i motivet. Underbevidstheden styrer penslens spor som afsættes af de spontane bevægelser, uden at være påvirket af den rationelle tankevirksomhed. Beskueren udfordres i smukt sammensatte farver og motiver, som samtidig giver en harmoni og provokation.

Heidi Lind Bonde arbejder som professionel billedkunstner.

Følg Grevelsgaard

Følg os på sociale medier, for at se mere om kommende og aktuelle udstillinger i vores galleri.

☆☆☆☆☆​

Anmeldelser fra Facebook​

"Tak for en fantastisk oplevelse. Det var en fornøjelse at se hvor fint i havde mixet alle de forskellige kunstværker, så det bare så lækkert ud. Vi ses."

- Annette Printz​

"Lækkert sted! Her er der noget for alle kunstelskere. Man mærker tydeligt at der er lagt meget kærlighed i de flotte omgivelser! Bestemt et besøg værd!"

- Stinne Thorsen Rasmussen​

"​Super flot galleri med flot kunst/ brugskunst i bredt udvalg af genrer og priser. Alt sammen helt unikt. Flot samling af kunstnere. Så absolut et besøg værd!"

- Linda Lauridsen

Tilmeld nyhedsbrev​

​Ønsker du at modtage nyheder og information om kommende og aktuelle udstillinger, kunstnere og aktiviteter hos Grevelsgaard, så tilmeld dig vores nyhedsbrev som udkommer ca. 10 gange om året.