​Åbningstider: Fredag, Lørdag og Søndag kl. 11-16 og efter aftale 31 90 44 05. Sommeråbent 1. juli til 23. august. Fredag 28. august er galleriet lukket.

Hanne Temmesen - billedkunst

Billedkunst.

Født 1955 i Danmark.​

Uddannelse og baggrund

Hanne Temmesen arbejder med akryl på lærred og laver akvareller på papir sat i passepartout og glas og ramme.

Hun kalder sin kunst “Finurlige figurer og farverige følelser”, følelser og farver som inspirerer hende til figurerne på maleriet. Hanne Temmesens malerier har alle liv og udtryk, som det er op til beskueren at tolke.

Inspiration

Inspirationen kommer når hun maler, hvor hun følger penslen. Det kan være de bedste penselstrøg der skal males over, for at maleriet bliver fuldendt. Alle Hanne Temmesens værker får en titel, når de er helt færdige, og klar til at flyve fra reden.

Hanne Temmesen har udstillet ved flere gallerier, offentlige arrangementer og egne udstillinger, og har ved flere lejligheder udstillet på Færøerne.

Følg Grevelsgaard

Følg os på sociale medier, for at se mere om kommende og aktuelle udstillinger i vores galleri.

☆☆☆☆☆​

Anmeldelser fra Facebook​

"Tak for en fantastisk oplevelse. Det var en fornøjelse at se hvor fint i havde mixet alle de forskellige kunstværker, så det bare så lækkert ud. Vi ses."

- Annette Printz​

"Lækkert sted! Her er der noget for alle kunstelskere. Man mærker tydeligt at der er lagt meget kærlighed i de flotte omgivelser! Bestemt et besøg værd!"

- Stinne Thorsen Rasmussen​

"​Super flot galleri med flot kunst/ brugskunst i bredt udvalg af genrer og priser. Alt sammen helt unikt. Flot samling af kunstnere. Så absolut et besøg værd!"

- Linda Lauridsen

Tilmeld nyhedsbrev​

​Ønsker du at modtage nyheder og information om kommende og aktuelle udstillinger, kunstnere og aktiviteter hos Grevelsgaard, så tilmeld dig vores nyhedsbrev som udkommer ca. 10 gange om året.