​Åbningstider: Fredag, Lørdag og Søndag kl. 11-16 og efter aftale 31 90 44 05. Sommeråbent 1. juli til 23. august. Fredag 28. august er galleriet lukket.

eva lindegaard - billedKUNST

Billedkunstner​

At male er blevet en stor del af mit liv.

Siden 1995, hvor jeg gik på daghold med maleri og tegning på Svendborg Kunstskole, har jeg malet ved forskellige kunstnere på kurser og alene.

Jeg maler akrylmalerier med motiver som oftest består af indtryk , lys , stemninger fra Naturen. Da det ikke kun er det sete , men også det oplevede, både i det store perspektiv og det nære, bliver mine malerier ekspressive naturabstraktioner.

Jeg arbejder konstant med at finde en balance mellem det konkrete og det abstrakte, mellem kaos og orden. Oftest i klare farver og helst malet i det fri.​

Følg Grevelsgaard

Følg os på sociale medier, for at se mere om kommende og aktuelle udstillinger i vores galleri.

☆☆☆☆☆​

Anmeldelser fra Facebook​

"Tak for en fantastisk oplevelse. Det var en fornøjelse at se hvor fint i havde mixet alle de forskellige kunstværker, så det bare så lækkert ud. Vi ses."

- Annette Printz​

"Lækkert sted! Her er der noget for alle kunstelskere. Man mærker tydeligt at der er lagt meget kærlighed i de flotte omgivelser! Bestemt et besøg værd!"

- Stinne Thorsen Rasmussen​

"​Super flot galleri med flot kunst/ brugskunst i bredt udvalg af genrer og priser. Alt sammen helt unikt. Flot samling af kunstnere. Så absolut et besøg værd!"

- Linda Lauridsen

Tilmeld nyhedsbrev​

​Ønsker du at modtage nyheder og information om kommende og aktuelle udstillinger, kunstnere og aktiviteter hos Grevelsgaard, så tilmeld dig vores nyhedsbrev som udkommer ca. 10 gange om året.