​Åbningstider: Fredag, lørdag og søndag: 11-17 - Samt efter aftale

Emma Høj

Billedkunstner

Født i 1957 i Grønland​

Uddannelse og baggrund

Jeg har tegnet og malet siden min barndom. Jeg flyttede til Danmark som knap 3 årig. Langt ude på landet.

I mit arbejdsliv har jeg arbejdet som snedker i møbelbranchen.

Kreativiteten tog for alvor fat i 1996 efter mit første højskoleophold.

Jeg har deltaget i mange kurser. Både højskoleophold og dagskurser m.m.  Jeg har blandt andet fået undervisning i farvelærer, komposition, perspektiv, teknikker og kunsthistorie. Undervisningen har jeg fået på kurser hos Thomas Clante og Lone V. Pedersen, samt ved Kirsten Bøgh og Allan Stabell på Odense Ny Kunstskole.​

Mit eget unikke udtryk måtte jeg selv finde frem til. Mit udtryk kom pludselig til mig i starten af 2016. Først der fik jeg lyst til at offentliggøre mine malerier og akvareller.

Kunstarten er en blanding af noget genkendeligt og fri fantasi. Det kan minde om abstrakt ekspressionistisk.

Jeg maler i flere lag. Jeg starter meget hurtigt og lader fuldstændig min intuition råde. Derefter bygger jeg op og får det umiddelbare hurtige maleri til at blive mere detaljeret. De underliggende farver kan skimtes i maleriet.

Min intension er at maleriet føles levende samtidig med at det er stramt. 

Inspiration

​Jeg maler akrylmalerier og akvarel. Inspireret af naturens magi. Følger altid min intuition i både farvevalg og komposition.

Jeg får så megen inspiration, tanker og indsigter, når jeg færdes i naturen. Oplevelsen og energien gengiver jeg på lærredet eller papiret.

Mine malerier gennemgår en transformation undervejs i processen. Så jeg er i flow, når jeg arbejder.

Jeg er et meget frihedssøgende væsen. Denne energi vil jeg gerne have frem i maleriet.

Gennem mine naturoplevelser mærker jeg denne følelse af frihed og harmoni. Her finder jeg ind til min sjæl og finder freden i mig.

Følg Grevelsgaard

Følg os på sociale medier, for at se mere om kommende og aktuelle udstillinger i vores galleri.

☆☆☆☆☆​

Anmeldelser fra Facebook​

"Tak for en fantastisk oplevelse. Det var en fornøjelse at se hvor fint i havde mixet alle de forskellige kunstværker, så det bare så lækkert ud. Vi ses."

- Annette Printz​

"Lækkert sted! Her er der noget for alle kunstelskere. Man mærker tydeligt at der er lagt meget kærlighed i de flotte omgivelser! Bestemt et besøg værd!"

- Stinne Thorsen Rasmussen​

"​Super flot galleri med flot kunst/ brugskunst i bredt udvalg af genrer og priser. Alt sammen helt unikt. Flot samling af kunstnere. Så absolut et besøg værd!"

- Linda Lauridsen

Tilmeld nyhedsbrev​

​Ønsker du at modtage nyheder og information om kommende og aktuelle udstillinger, kunstnere og aktiviteter hos Grevelsgaard, så tilmeld dig vores nyhedsbrev som udkommer ca. 10 gange om året.

Grevelsgaard
Vestervangsvej 14
8961 Allingeåbro