​Åbningstider: Fredag, Lørdag og Søndag kl. 11-16 og efter aftale 31 90 44 05. Sommeråbent 1. juli til 23. august. Fredag 28. august er galleriet lukket.

Else Keldsen - Billedkunst

Billedkunst.

Født i 1956 i Danmark.​

Uddannelse og baggrund

I efteråret 2008 begyndte Else Keldsen at male. Det var en ny og vildt spændende verden der åbnede sig, og hun har været ”fanget” lige siden. Else Keldsen er selvlært – og med forskellige kurser og workshops gennem årene - arbejder hun løbende med, at udfordre og udvikle sin kunst.

Inspiration

Farverne fascinerer hende, og det er ofte hendes udgangspunkt og fokus. Farvernes muligheder – deres udtryk og samspil i maleriet. Else Keldsen maler abstrakte malerier – akryl på lærred, og gerne lag på lag på lag.... Hun eksperimenterer med at male ansigter, og forsøger at udtrykke en stemning – en tilstand – og at fremhæve det uperfekte midt i alt det perfekte.

Inspirationen ser hun alle vegne. Farverne og formerne omkring hende, hverdagen, mødet med mennesker, på rejser.... Hun holder meget af at afprøve nye ideer. Maleprocessen er lang og som regel ender det færdige resultat et helt andet sted end udgangspunktet.

Følg Grevelsgaard

Følg os på sociale medier, for at se mere om kommende og aktuelle udstillinger i vores galleri.

☆☆☆☆☆​

Anmeldelser fra Facebook​

"Tak for en fantastisk oplevelse. Det var en fornøjelse at se hvor fint i havde mixet alle de forskellige kunstværker, så det bare så lækkert ud. Vi ses."

- Annette Printz​

"Lækkert sted! Her er der noget for alle kunstelskere. Man mærker tydeligt at der er lagt meget kærlighed i de flotte omgivelser! Bestemt et besøg værd!"

- Stinne Thorsen Rasmussen​

"​Super flot galleri med flot kunst/ brugskunst i bredt udvalg af genrer og priser. Alt sammen helt unikt. Flot samling af kunstnere. Så absolut et besøg værd!"

- Linda Lauridsen

Tilmeld nyhedsbrev​

​Ønsker du at modtage nyheder og information om kommende og aktuelle udstillinger, kunstnere og aktiviteter hos Grevelsgaard, så tilmeld dig vores nyhedsbrev som udkommer ca. 10 gange om året.