​Åbningstider: Fredag, Lørdag og Søndag kl. 11-16 og efter aftale 31 90 44 05. Sommeråbent 1. juli til 23. august. Fredag 28. august er galleriet lukket.

bitten lund - billedKUNST

Billedkunstner.​

Tilbage i 70’erne var jeg som væver medlem af kunstnerkollektivet Damhuset i Lyngby. Senere arbejdede jeg som tøjdesigner og herefter fulgte nogle år som medlem af Grafisk Gruppe på Havarthigården i Holte, hvor jeg arbejdede sammen med professionelle grafikere. På den baggrund har jeg arbejdet videre som billedkunstner.

Jeg arbejder primært med mixed media på papir. Det kan være fotos, der bliver overført til giclée-print, hvorpå jeg arbejder videre med f.eks. tusch og slagmetal.

Medlem af Aktiv kunst i Hørsholm.​

Følg Grevelsgaard

Følg os på sociale medier, for at se mere om kommende og aktuelle udstillinger i vores galleri.

☆☆☆☆☆​

Anmeldelser fra Facebook​

"Tak for en fantastisk oplevelse. Det var en fornøjelse at se hvor fint i havde mixet alle de forskellige kunstværker, så det bare så lækkert ud. Vi ses."

- Annette Printz​

"Lækkert sted! Her er der noget for alle kunstelskere. Man mærker tydeligt at der er lagt meget kærlighed i de flotte omgivelser! Bestemt et besøg værd!"

- Stinne Thorsen Rasmussen​

"​Super flot galleri med flot kunst/ brugskunst i bredt udvalg af genrer og priser. Alt sammen helt unikt. Flot samling af kunstnere. Så absolut et besøg værd!"

- Linda Lauridsen

Tilmeld nyhedsbrev​

​Ønsker du at modtage nyheder og information om kommende og aktuelle udstillinger, kunstnere og aktiviteter hos Grevelsgaard, så tilmeld dig vores nyhedsbrev som udkommer ca. 10 gange om året.