​Åbningstider: Fredag, lørdag og søndag: 11-17 - Samt efter aftale

Birgitte Hansen - grafiker

Uddannelse og baggrund

Birgitte Hansen har igennem mange år arbejdet med billedkunst som underviser i kunsthistorie, kunstforståelse og tegning & grafik og har haft stor glæde af at nyde andres billeder og sætte sig ind i skiftende udtryk til skiftende tider.

Inspiration

Birgitte Hansen udstiller grafik og collage. Stilen er minimalistisk og præget af leg med farver og former. Birgitte Hansen er meget inspireret kunsthistoriens store modernistiske billedkunstnere, af moderne arkitektur og af naturens store vidder. Hendes mål er at skabe harmoniske billeder, som kan glæde beskuerne og være med til at give karakter til de rum, hvor billederne hænger.

Følg Grevelsgaard

Følg os på sociale medier, for at se mere om kommende og aktuelle udstillinger i vores galleri.

☆☆☆☆☆​

Anmeldelser fra Facebook​

"Tak for en fantastisk oplevelse. Det var en fornøjelse at se hvor fint i havde mixet alle de forskellige kunstværker, så det bare så lækkert ud. Vi ses."

- Annette Printz​

"Lækkert sted! Her er der noget for alle kunstelskere. Man mærker tydeligt at der er lagt meget kærlighed i de flotte omgivelser! Bestemt et besøg værd!"

- Stinne Thorsen Rasmussen​

"​Super flot galleri med flot kunst/ brugskunst i bredt udvalg af genrer og priser. Alt sammen helt unikt. Flot samling af kunstnere. Så absolut et besøg værd!"

- Linda Lauridsen

Tilmeld nyhedsbrev​

​Ønsker du at modtage nyheder og information om kommende og aktuelle udstillinger, kunstnere og aktiviteter hos Grevelsgaard, så tilmeld dig vores nyhedsbrev som udkommer ca. 10 gange om året.

Grevelsgaard
Vestervangsvej 14
8961 Allingeåbro