​Åbningstider: Fredag, Lørdag og Søndag kl. 11-16 og efter aftale 31 90 44 05. Sommeråbent 1. juli til 23. august. Fredag 28. august er galleriet lukket.

Arne Willumsen - sølvsmykker​

Født 1954 Lammefjorden, Odsherred Sjælland.​

Uddannelse og baggrund

Arne Willumsen har uddannet sig og arbejdet indenfor musik, teater, billedkunst og har desuden virket som efterskolelærer i 37 år. Hvor han også i rigt mål har fået lov til at udfolde det, han har lært.

Arne Willumsen har dyrket musik, malet og tegnet fra barns ben. Interessen for at skabe smykker startede for mange år siden, med en våd strandsten. Strandstenen måtte han finde ud af, hvordan kunne bevare sin udstråling og indfattes som smykke.

Inspiration

Arne Willumsens inspirationskilde er, at være en del af et kæmpe skaberværk med lov og frihed til selv at skabe. Nogle af hans smykker er direkte inspireret af naturen,- andre smykker bruger han tid på at billedgøre begreber som bl.a. liv og kærlighed i symboler, der på en eller anden måde rummer en begivenhed, begreb eller situation for den, som smykket er tiltænkt.

Han har tiden igennem suget inspiration til sig fra mange kunstnere, som han sætter pris på, og i deres lille værksted i Fjellerup på Djursland ønsker Birthe (Arnes dejlige kone siden 1974) og Arne at kunne være til inspiration for andre.

Følg Grevelsgaard

Følg os på sociale medier, for at se mere om kommende og aktuelle udstillinger i vores galleri.

☆☆☆☆☆​

Anmeldelser fra Facebook​

"Tak for en fantastisk oplevelse. Det var en fornøjelse at se hvor fint i havde mixet alle de forskellige kunstværker, så det bare så lækkert ud. Vi ses."

- Annette Printz​

"Lækkert sted! Her er der noget for alle kunstelskere. Man mærker tydeligt at der er lagt meget kærlighed i de flotte omgivelser! Bestemt et besøg værd!"

- Stinne Thorsen Rasmussen​

"​Super flot galleri med flot kunst/ brugskunst i bredt udvalg af genrer og priser. Alt sammen helt unikt. Flot samling af kunstnere. Så absolut et besøg værd!"

- Linda Lauridsen

Tilmeld nyhedsbrev​

​Ønsker du at modtage nyheder og information om kommende og aktuelle udstillinger, kunstnere og aktiviteter hos Grevelsgaard, så tilmeld dig vores nyhedsbrev som udkommer ca. 10 gange om året.