​Åbningstider: vinterlukket i januar dog åben efter aftale

Annette Printz - Keramik

Pottemager og kunsthåndværker.​

Født 1954 i København.​

Uddannelse og baggrund

Annette Printz blev udlært pottemager fra Karlslunde Keramikfabrik i 1977, og har lige siden beskæftiget sig med keramik.

Hun har været selvstændig i to omgange, og ind i mellem underviste hun i keramik på forskellige institutioner.

I dag bor Anette Printz i Eg på Mols, hvor hun også har sit værksted. På hendes værksted producerer hun både brugskeramik, unika og skulpturer i stentøj.

Inspiration

Da hendes arbejde er afvekslende, betyder det nærmest, at det er selvinspirerende, men hun kan også finde inspiration i en tv udsendelse, en tur til stranden, eller bare et kig ud af vinduet.

Anette Printz har desuden udstillet i utallige kunstforeninger og mange gallerier. Bla. Galleri Svalbard i Longyearbyen på Svalbard og på Ryvarden Kulturfyr i Norge. Hun har også lavet mange udsmykningsopgaver til private og til kommuner.

Følg Grevelsgaard

Følg os på sociale medier, for at se mere om kommende og aktuelle udstillinger i vores galleri.

☆☆☆☆☆​

Anmeldelser fra Facebook​

"Tak for en fantastisk oplevelse. Det var en fornøjelse at se hvor fint i havde mixet alle de forskellige kunstværker, så det bare så lækkert ud. Vi ses."

- Annette Printz​

"Lækkert sted! Her er der noget for alle kunstelskere. Man mærker tydeligt at der er lagt meget kærlighed i de flotte omgivelser! Bestemt et besøg værd!"

- Stinne Thorsen Rasmussen​

"​Super flot galleri med flot kunst/ brugskunst i bredt udvalg af genrer og priser. Alt sammen helt unikt. Flot samling af kunstnere. Så absolut et besøg værd!"

- Linda Lauridsen

Tilmeld nyhedsbrev​

​Ønsker du at modtage nyheder og information om kommende og aktuelle udstillinger, kunstnere og aktiviteter hos Grevelsgaard, så tilmeld dig vores nyhedsbrev som udkommer ca. 10 gange om året.

Grevelsgaard
Vestervangsvej 14
8961 Allingeåbro