​Åbningstider: Fredag, Lørdag og Søndag kl. 11-16 og efter aftale 31 90 44 05. Sommeråbent 1. juli til 23. august. Fredag 28. august er galleriet lukket.

anita andersen - fotoKUNST

Anita K – Fotokunstner​

Født 1965 i Danmark 

Uddannelse og baggrund

Anita Andersen arbejder med fotokunst i forskellige former. 

Det seneste år har hun udelukkende arbejdet med makro fotografering, hvor hun har udforsket vandet og de egenskaber det har. 

Anita forsøger at illustrere de fantastiske former der opstår og kan skabes i det mikrosekund hvor vanddråber kolliderer. Vand lader sig tæmme et langt stykke hen af vejen og det forsøger hun at udnytte. I arbejdet med billederne lægger hun stor vægt på det grafiske udtryk.

Anita er uddannet industrilaborant og selvlært fotograf. Hun har fotograferet i 5 år. I arbejdet med mine dråbebilleder forsøger hun at kombinere sin baggrund som laborant med fotografens søgen efter det perfekte billede. Dette giver en skøn blanding af fysik, kemi, præcision, nysgerrighed, eksperimenter, farver, former og leg med lys.​

Inspiration

For Anita har det været en naturlig proces at arbejde med vand, da det er det af elementerne som hun er allermest tiltrukket af. Vandet er livgivende, beroligende og farligt på engang. Og når hun søger ny inspiration, sker det som oftest på en lang gåtur ved Vesterhavet.​

Følg Grevelsgaard

Følg os på sociale medier, for at se mere om kommende og aktuelle udstillinger i vores galleri.

☆☆☆☆☆​

Anmeldelser fra Facebook​

"Tak for en fantastisk oplevelse. Det var en fornøjelse at se hvor fint i havde mixet alle de forskellige kunstværker, så det bare så lækkert ud. Vi ses."

- Annette Printz​

"Lækkert sted! Her er der noget for alle kunstelskere. Man mærker tydeligt at der er lagt meget kærlighed i de flotte omgivelser! Bestemt et besøg værd!"

- Stinne Thorsen Rasmussen​

"​Super flot galleri med flot kunst/ brugskunst i bredt udvalg af genrer og priser. Alt sammen helt unikt. Flot samling af kunstnere. Så absolut et besøg værd!"

- Linda Lauridsen

Tilmeld nyhedsbrev​

​Ønsker du at modtage nyheder og information om kommende og aktuelle udstillinger, kunstnere og aktiviteter hos Grevelsgaard, så tilmeld dig vores nyhedsbrev som udkommer ca. 10 gange om året.