​Åbningstider: Fredag, Lørdag og Søndag kl. 11-16 og efter aftale 31 90 44 05. Sommeråbent 1. juli til 23. august. Fredag 28. august er galleriet lukket.

Andreas og Beate Wörner - rav og træ

Ravsmykker og skulpturer.​

1960/1961 født i Tyskland.

Uddannelse og baggrund

Andreas er uddannet i smykkebranchen i Pforzheim/Tyskland og har arbejdet for forskellige smykkefirmaer i Tyskland fra 1976 – 2009. Siden april 2009 har han og hans kone Beate været selvstændige som ravslibere i Mygdal/Hjørring.

Inspiration

Andreas og Beate laver ravsmykker på en lidt anderledes måde. De blander rav med sølv, men også med forskellige naturmaterialer, som drivtømmer etc. ​

De bliver inspireret af Nordjyllands fantastiske natur. Deres ønske er at gøre mennesker lykkelig med deres smykker og kunst.

Følg Grevelsgaard

Følg os på sociale medier, for at se mere om kommende og aktuelle udstillinger i vores galleri.

☆☆☆☆☆​

Anmeldelser fra Facebook​

"Tak for en fantastisk oplevelse. Det var en fornøjelse at se hvor fint i havde mixet alle de forskellige kunstværker, så det bare så lækkert ud. Vi ses."

- Annette Printz​

"Lækkert sted! Her er der noget for alle kunstelskere. Man mærker tydeligt at der er lagt meget kærlighed i de flotte omgivelser! Bestemt et besøg værd!"

- Stinne Thorsen Rasmussen​

"​Super flot galleri med flot kunst/ brugskunst i bredt udvalg af genrer og priser. Alt sammen helt unikt. Flot samling af kunstnere. Så absolut et besøg værd!"

- Linda Lauridsen

Tilmeld nyhedsbrev​

​Ønsker du at modtage nyheder og information om kommende og aktuelle udstillinger, kunstnere og aktiviteter hos Grevelsgaard, så tilmeld dig vores nyhedsbrev som udkommer ca. 10 gange om året.