​Åbningstider: Fredag, Lørdag og Søndag kl. 11-16 og efter aftale 31 90 44 05. Sommeråbent 1. juli til 23. august: Tirsdag til Søndag kl. 11-16

Kunst og kunsthåndværk

Galleri Grevelsgaard tilbyder et stort udvalg af kunst og kunsthåndværk indenfor genrene billedkunst, skulpturer i bronze, granit, stål og glas samt kunsthåndværk i keramik, træ, emalje og glas. Galleriet har desuden fine smykker i sten, sølv, rav og emalje.​

Alle værker er nøje udvalgt ud af en lang række kunstnere og kunsthåndværkere.

Læs mere om de enkelte kunstnere og kunsthåndværkere ved at klikke på deres navn i menuen.​

Følg Grevelsgaard

Følg os på sociale medier, for at se mere om kommende og aktuelle udstillinger i vores galleri.

☆☆☆☆☆​

Anmeldelser fra Facebook​

"Tak for en fantastisk oplevelse. Det var en fornøjelse at se hvor fint i havde mixet alle de forskellige kunstværker, så det bare så lækkert ud. Vi ses."

- Annette Printz​

"Lækkert sted! Her er der noget for alle kunstelskere. Man mærker tydeligt at der er lagt meget kærlighed i de flotte omgivelser! Bestemt et besøg værd!"

- Stinne Thorsen Rasmussen​

"​Super flot galleri med flot kunst/ brugskunst i bredt udvalg af genrer og priser. Alt sammen helt unikt. Flot samling af kunstnere. Så absolut et besøg værd!"

- Linda Lauridsen

Tilmeld nyhedsbrev​

​Ønsker du at modtage nyheder og information om kommende og aktuelle udstillinger, kunstnere og aktiviteter hos Grevelsgaard, så tilmeld dig vores nyhedsbrev som udkommer ca. 10 gange om året.