​Åbningstider: Fredag, Lørdag og Søndag kl. 11-16 og efter aftale 31 90 44 05. Sommeråbent 1. juli til 23. august. Fredag 28. august er galleriet lukket.

Glas

På Grevelsgaard fremstilles håndlavet glaskunst af høj kvalitet fra eget glasstudio. Vores produkter er udstillet i galleriet. Derudover findes et udpluk her på hjemmesiden, som du kan se på billederne her.

Du kan f.eks. købe den kendte valmue fra Grevelsgaard, som fås i mange forskellige farver, og som er frostsikker, så den kan stå ude hele året og pynte i dine krukker eller i haven. Grevelsgaard valmuen er også rigtig fin indendørs i en stor glasvase sammen med nogle grene fra haven.

Er du mere til flotte tulipaner i glas, kan du købe dem i mange forskellige farver. Tulipanen er udformet sådan, at der kan stå et fyrfadslys i bunden og lyse op i mørke, når der skal hygges på terrassen. Vi har også flere forskellige fine glasinsekter, der kan stå i haven.

I vores glassortiment har vi rigtig mange forskellige flotte figurer, skåle, fade og skulpturer både til haven og til huset i et væld af flotte farver. Der er altid meget forskelligt og spændende glas at kigge på i galleriet.

GLASKUNST

Hos Galleri Grevelsgaard har vi eget glasstudio hvor glaskunstner Bettina Vahle holder til. Fra galleriet og indtil glasstudiet er der et vindue hvorfra du kan følge med når der arbejdes i studiet. I galleriet har vi altid udstillet flere forskellige værker af Bettina Vahle.

I vores glasstudio udfoldes flere forskellige teknikker inden for glaskunsten, kombineret og hver for sig. Bettina arbejder blandt andet med store unika værker i form af større glasstøbninger og unikafade og skåle.

I værkerne bruges ofte den lette og lyse nordiske farvepalette og i værkerne kombineres både opakt og transparent glas. Bettina Vahle´s glasværker er æstetisk og behageligt at se på, men ser man efter, dukker der ofte flere illustrative budskaber frem, både menneskelige styrker, svagheder og skæbner såvel som skønheden og poesien i landskabet og natur.

Uanset om Bettina arbejder med støbt glas eller med de mere traditionelle fade og skåle, formår hun at gøre sine værker både interessante, lækre og indbydende. Der er en klar rød tråd i den måde, hvorpå hun fortolker og ser både portrætter, natur og landskaber. Som den betragtende får man uundgåeligt lyst til at gå på opdagelse i hendes univers af skulpturer og unikafade.​

Følg Grevelsgaard

Følg os på sociale medier, for at se mere om kommende og aktuelle udstillinger i vores galleri.

☆☆☆☆☆​

Anmeldelser fra Facebook​

"Tak for en fantastisk oplevelse. Det var en fornøjelse at se hvor fint i havde mixet alle de forskellige kunstværker, så det bare så lækkert ud. Vi ses."

- Annette Printz​

"Lækkert sted! Her er der noget for alle kunstelskere. Man mærker tydeligt at der er lagt meget kærlighed i de flotte omgivelser! Bestemt et besøg værd!"

- Stinne Thorsen Rasmussen​

"​Super flot galleri med flot kunst/ brugskunst i bredt udvalg af genrer og priser. Alt sammen helt unikt. Flot samling af kunstnere. Så absolut et besøg værd!"

- Linda Lauridsen

Tilmeld nyhedsbrev​

​Ønsker du at modtage nyheder og information om kommende og aktuelle udstillinger, kunstnere og aktiviteter hos Grevelsgaard, så tilmeld dig vores nyhedsbrev som udkommer ca. 10 gange om året.