Glas

På Grevelsgaard fremstilles håndlavet glaskunst af høj kvalitet fra eget glasstudio. Vores produkter er udstillet i galleriet. Derudover findes et udpluk her på hjemmesiden, som du kan se på billederne her.

Du kan f.eks. købe den kendte valmue fra Grevelsgaard, som fås i mange forskellige farver, og som er frostsikker, så den kan stå ude hele året og pynte i dine krukker eller i haven. Grevelsgaard valmuen er også rigtig fin indendørs i en stor glasvase sammen med nogle grene fra haven.

Er du mere til flotte tulipaner i glas, kan du købe dem i mange forskellige farver. Tulipanen er udformet sådan, at der kan stå et fyrfadslys i bunden og lyse op i mørke, når der skal hygges på terrassen. Vi har også flere forskellige fine glasinsekter, der kan stå i haven.

I vores glassortiment har vi rigtig mange forskellige flotte figurer, skåle, fade og skulpturer både til haven og til huset i et væld af flotte farver. Der er altid meget forskelligt og spændende glas at kigge på i galleriet.

GLASKUNST

Hos Galleri Grevelsgaard har glaskunstner vi eget glasstudio. Fra galleriet og indtil glasstudiet er der et vindue hvorfra du kan følge med når der arbejdes i studiet. I galleriet har vi altid udstillet flere forskellige værker af glaskunst.

I vores glasstudio udfoldes flere forskellige teknikker inden for glaskunsten, kombineret og hver for sig. Vi arbejder blandt andet med store unika værker i form af større glasstøbninger og unikafade og skåle.

I værkerne bruges ofte den lette og lyse nordiske farvepalette og i værkerne kombineres både opakt og transparent glas. 

Følg Grevelsgaard

Følg os på sociale medier, for at se mere om kommende og aktuelle udstillinger i vores galleri.

Tilmeld nyhedsbrev​

​Ønsker du at modtage nyheder og information om kommende og aktuelle udstillinger, kunstnere og aktiviteter hos Grevelsgaard, så tilmeld dig vores nyhedsbrev som udkommer ca. 10 gange om året.

Grevelsgaard
Vestervangsvej 14
8961 Allingeåbro