​Åbningstider: Fredag, Lørdag og Søndag kl. 11-16 og efter aftale 31 90 44 05. Sommeråbent 1. juli til 23. august. Fredag 28. august er galleriet lukket.

Kunsthåndværk og Unika kunst

Hos Galleri Grevelsgaard er Unika kunst og kunsthåndværk to helt centrale omdrejningspunkter i vores udstillinger. Vores galleri, der ligger på Djursland ved Randers i Østjylland, byder på masser af spændende kunst for kunstinteresserede, som gerne vil se noget anderledes og mangfoldig kunst. 

Vi har malerier og billedkunst i mange genrer, skulpturer i bronze, granit, glas og keramik samt meget andet. Er du mere til lækkert design frem for mere konventionelt kunsthåndværk, har vi Unika tasker, fantastiske Unika smykker og tørklæder i flot kvalitet. 

Find Unika kunst til salg hos os og masser af kunsthåndværk

Sætter du pris på unik kunst, har du mulighed for at købe alle de udstillede værker, hvis du tænker, at du bare må eje et stykke.​ 

Vi har en bred vifte af flot kunsthåndværk, hvor der er intet mindre end 50 forskelligartede kunstnere, som har fået lov at sætte deres præg på vores enestående galleri.

Selvom du måske ikke umiddelbart tænker, at kunst lige er noget for dig, har vi udstillinger, der taler til forskelligt publikum. Det handler om forskellige udtryk, følelser og budskaber, som påvirker langt de fleste mennesker. Kig forbi, og få en særegen oplevelse. Måske ender du endda med at købe noget unikt kunst.

Kontakt os vedrørende spørgsmål eller besøg os i åbningstiden

Vil du høre mere om de forskellige kunsthåndværk, priser, åbningstider og meget andet, kan du kontakte os på telefon 31 90 44 05 eller skrive til info@grevelsgaard.dk.​

Følg Grevelsgaard

Følg os på sociale medier, for at se mere om kommende og aktuelle udstillinger i vores galleri.

☆☆☆☆☆​

Anmeldelser fra Facebook​

"Tak for en fantastisk oplevelse. Det var en fornøjelse at se hvor fint i havde mixet alle de forskellige kunstværker, så det bare så lækkert ud. Vi ses."

- Annette Printz​

"Lækkert sted! Her er der noget for alle kunstelskere. Man mærker tydeligt at der er lagt meget kærlighed i de flotte omgivelser! Bestemt et besøg værd!"

- Stinne Thorsen Rasmussen​

"​Super flot galleri med flot kunst/ brugskunst i bredt udvalg af genrer og priser. Alt sammen helt unikt. Flot samling af kunstnere. Så absolut et besøg værd!"

- Linda Lauridsen

Tilmeld nyhedsbrev​

​Ønsker du at modtage nyheder og information om kommende og aktuelle udstillinger, kunstnere og aktiviteter hos Grevelsgaard, så tilmeld dig vores nyhedsbrev som udkommer ca. 10 gange om året.