​Åbningstider: Fredag, Lørdag og Søndag kl. 11-16 og efter aftale 31 90 44 05. Sommeråbent 1. juli til 23. august. Fredag 28. august er galleriet lukket.

Kunstgalleri

Hos Galleri Grevelsgaard på Djursland er vi et kunstgalleri, med fokus på kunst, kunsthåndværk og glaskunst. Vi udstiller mere end 50 forskellige kunstnere, som hver har deres unikke stil. Vores galleri ligger tæt på Århus og Randers i Østjylland, hvor kunstinteresserede kan få stillet deres nysgerrighed på kunst i mange afstøbninger. 

Vores kunstgalleri er alsidigt med blandt andet kunst med glas, billedkunst og forskelligt kunsthåndværk. Der er noget for enhver smag. Går du meget op i kunst, er der masser af inspiration at hente her, og du kan få pirret dine sanser. Kunst taler til folk på forskellige måder, vi er spændte på, hvordan den taler til dig.​


SMUKT KUNSTGALLERI FOR ALLE

I vores smukke kunstgalleri, hvor der altid er hyggeligt og rart at være, byder vi på meget mere end glaskunst.

Du finder også:​

  • ​Billedkunst
  • Keramik
  • Stenskulpturer
  • Mixmedia
  • Bronze skulpturer
  • Sølvsmykker
  • Emaljekunst
  • ​Trækunst
  • ​Rav
  • ​Design og meget andet.​

Sætter du pris på mangfoldig kunst, garanterer vi for, at du vil se kunst, som du aldrig har set det før. Vi har også masser af spændende aktiviteter for børn og voksne, hvorfor det er oplagt at tage hele familien med i vores kunstgalleri.

Kontakt os for åbningstider, priser og andre informationer

Du er velkommen i vores kunstgalleri i vores åbningstider, men ellers kan du kontakte os for yderligere informationer på telefon 31 90 44 05 eller skrive til info@grevelsgaard.dk.

Følg Grevelsgaard

Følg os på sociale medier, for at se mere om kommende og aktuelle udstillinger i vores galleri.

☆☆☆☆☆​

Anmeldelser fra Facebook​

"Tak for en fantastisk oplevelse. Det var en fornøjelse at se hvor fint i havde mixet alle de forskellige kunstværker, så det bare så lækkert ud. Vi ses."

- Annette Printz​

"Lækkert sted! Her er der noget for alle kunstelskere. Man mærker tydeligt at der er lagt meget kærlighed i de flotte omgivelser! Bestemt et besøg værd!"

- Stinne Thorsen Rasmussen​

"​Super flot galleri med flot kunst/ brugskunst i bredt udvalg af genrer og priser. Alt sammen helt unikt. Flot samling af kunstnere. Så absolut et besøg værd!"

- Linda Lauridsen

Tilmeld nyhedsbrev​

​Ønsker du at modtage nyheder og information om kommende og aktuelle udstillinger, kunstnere og aktiviteter hos Grevelsgaard, så tilmeld dig vores nyhedsbrev som udkommer ca. 10 gange om året.