​Åbningstider: Fredag, Lørdag og Søndag kl. 11-16 og efter aftale 31 90 44 05. Sommeråbent 1. juli til 23. august. Fredag 28. august er galleriet lukket.

Design​

Hos Galleri Grevelsgaard har vi udover kunst og kunsthåndværk en lille afdeling med flot design.

Her kan du finde lækre håndlavede Unika tasker i skind fra flere forskellige danske og italienske designere. Vi kan også vise flotte Unika smykker lavet af nogle af Danmarks dygtige sølv og guldsmede.

Smykkerne hos Galleri Grevelsgaard er hovedsageligt fremstillet i sølv med blandt andet glas og andre spændende materialer. Som noget helt specielt har vi smukke emaljesmykker fra flere dygtige smykkekunstnere, og ikke mindst spændende rav smykker kombineret med træ og andre af naturens fine materialer.

Alle vores smykkekunstnere har eget navnestempel, og er registreret ved ædelmetalkontrollen i Danmark, så vi kan garantere, at smykkerne er lavet af ægte sølv og guld.

Er du mere til smarte smykker med sten i flotte farver og kæder lavet af smykkegummi? Så kan du også finde flotte designersmykker hos os.

Vi har altid et udvalg af forskellige tørklæder i god og lækker kvalitet.

​Tørklæderne, der er i flotte farver og mønstre, er lavet af bomuld, viskose og silke.​​

Følg Grevelsgaard

Følg os på sociale medier, for at se mere om kommende og aktuelle udstillinger i vores galleri.

☆☆☆☆☆​

Anmeldelser fra Facebook​

"Tak for en fantastisk oplevelse. Det var en fornøjelse at se hvor fint i havde mixet alle de forskellige kunstværker, så det bare så lækkert ud. Vi ses."

- Annette Printz​

"Lækkert sted! Her er der noget for alle kunstelskere. Man mærker tydeligt at der er lagt meget kærlighed i de flotte omgivelser! Bestemt et besøg værd!"

- Stinne Thorsen Rasmussen​

"​Super flot galleri med flot kunst/ brugskunst i bredt udvalg af genrer og priser. Alt sammen helt unikt. Flot samling af kunstnere. Så absolut et besøg værd!"

- Linda Lauridsen

Tilmeld nyhedsbrev​

​Ønsker du at modtage nyheder og information om kommende og aktuelle udstillinger, kunstnere og aktiviteter hos Grevelsgaard, så tilmeld dig vores nyhedsbrev som udkommer ca. 10 gange om året.