​Åbningstider: Fredag, Lørdag og Søndag kl. 11-16 og efter aftale 31 90 44 05. Sommeråbent 1. juli til 23. august. Fredag 28. august er galleriet lukket.

Om Grevelsgaard

Grevelsgaard er en smuk gammel 4-længet gård i Fausing på Djursland. Landsbyen er beliggende ca. 15 minutters kørsel fra Randers og ca. 35 minutters kørsel fra Århus, Ebeltoft og Grenå. 

Gården hedder Grevelsgaard og har ligget her siden 1600 tallet. De nuværende bygninger er fra 1860 og har indtil 2005 været i aktiv drift til landbrug. Gården ligger i smukke omgivelser lige overfor landsbyens gadekær. Her er en dejlig gammel have, en fin gårdsplads og en smuk udsigt udover markerne og landskabet. Bagved den gamle have er en skulpturskov under etablering. I 2014 blev et areal på ca. 8000 kvm tilplantet med 2200 træer og i 2019 er der yderligere plantet 200 træer. Der er etableret ca. 600 m stier, og en lille sø er under udarbejdelse. I skoven er det planen at der løbende vil blive opstillet kunstværker af forskellige kunstnere. Skulpturskoven vil på sigt blive tilgængelig for galleriets gæster efter aftale. Her er faktisk ganske dejligt.

I den nordlige af gårdens længer er der etableret en stor moderne ferielejlighed på ca. 450 kvm og med plads til 27 personer. Du kan læse mere om ferielejligheden her.

GALLERI GREVELSGAARD

​Efter en større restaurering og istandsættelse af den gamle kornlade er der nu et smukt galleri på ca. 200 m2 og et sommergalleri på yderligere 200m2. 

Ideen bag Galleri Grevelsgaard er, at etablere et galleri med tilgængelig kunst og kunsthåndværk i øjenhøjde for alle. Både de kunder som er meget interesseret i kunst, og dem som bare ønsker at omgive sig med smukke ting.

Du kan møde os i galleriet

​Brian Kaltoft Hansen

Mobil:+45 53 67 44 05

Mail​:brian@grevelsgaard.dk

LAG: PROJEKT GREVELSGAARD GLAS OG GALLERI

Grevelsgaard er støttet af LAG-Djursland, hvor målet er at udvide glasværkstedet med egenproduktion af glaskunst og mulighed for kursusvirksomhed. I tilknytning til glasværkstedet etableres et galleri (Galleri Grevelsgaard) som udstillingsplatform for egne produkter og andet kunst og kunsthåndværk af høj kvalitet, helst med lokal forankring.

Galleri Grevelsgaard er også et galleri, hvor kvalitet og alsidighed er i højsædet. Galleriet repræsenterer mere end 50 kunstnere indenfor billedkunst, skulpturer i bronze, granit, stål og glas samt kunsthåndværk i keramik, træ, emalje og glas. Hver kunstner, national som internationalt, er blevet håndplukket. Hos Galleri Grevelsgaard finder du altid et mangfoldigt udvalg inden for unika kunst. 

Udover kunst har vi også et bredt udvalg af design så som unikasmykker, tasker, tørklæder og fine unikasmykker i sten, sølv, rav og emalje.​

Glaskunst

Grevelsgaard har udover galleri også produktion af glaskunst, der sælges i flere butikker rundt omkring i landet, og i galleriets værksted afholdes ligeledes kurser i fremstilling af glaskunst.

Har du et specielt ønske inden for glaskunst, er du velkommen til at forhøre dig om muligheden for at få fremstillet lige netop det glaskunst, du måtte ønske dig.

I galleriet hersker en hyggelig og afslappet stemning, hvor du kan tage dig alt den tid du behøver, før du beslutter dig om et evt. køb af vores værker.

I sommerperioden vil der være mulighed for at spise medbragt mad på vores udendørs område foran galleriet, hvor der er opsat borde og bænke.

Vi glæder os til at byde dig velkommen

​​

​Bettina Vahle

Mobil:+45 31 90 44 05

Mail​:bettina@grevelsgaard.dk

​Det er Grevelsgaards mål:

  • ​at øge produktionen og antallet af forhandlere både lokalt og spredt rundt omkring i landet.
  • ​at kunne tilbyde kreative glaskurser.
  • ​at drive et galleri der danner ramme for salg af vores egen glaskunst samt for andre kunstnere og kunsthåndværkere på Djursland.
  • ​at skabe et tværkunstnerisksamarbejde og netværksdannelse på Grevelsgaard.

Projektet er støttet af LAG Djursland med kr. 200.000,-
Du kan se mere om LAG på http://ec.europa.eu/agriculture/rural-development-2014-2020_da

Følg Grevelsgaard

Følg os på sociale medier, for at se mere om kommende og aktuelle udstillinger i vores galleri.

☆☆☆☆☆​

Anmeldelser fra Facebook​

"Tak for en fantastisk oplevelse. Det var en fornøjelse at se hvor fint i havde mixet alle de forskellige kunstværker, så det bare så lækkert ud. Vi ses."

- Annette Printz​

"Lækkert sted! Her er der noget for alle kunstelskere. Man mærker tydeligt at der er lagt meget kærlighed i de flotte omgivelser! Bestemt et besøg værd!"

- Stinne Thorsen Rasmussen​

"​Super flot galleri med flot kunst/ brugskunst i bredt udvalg af genrer og priser. Alt sammen helt unikt. Flot samling af kunstnere. Så absolut et besøg værd!"

- Linda Lauridsen

Tilmeld nyhedsbrev​

​Ønsker du at modtage nyheder og information om kommende og aktuelle udstillinger, kunstnere og aktiviteter hos Grevelsgaard, så tilmeld dig vores nyhedsbrev som udkommer ca. 10 gange om året.