​Åbningstider: Lukket pga. coronavirus dog åben efter aftale. ring 31904405 

Ferielejlighed​

På Grevelsgaard er der udover galleri, glasværksted og skulpturpark også etableret en dejlig ferielejlighed som kan rumme op til 27 personer. Ferielejligheden er tænkt for den store familie, eller hvis man er flere, der ønsker at holde ferie sammen. 

Ferielejligheden er i 2 etager og har i alt 11 værelser. Værelserne er fordelt sådan at der er 6 værelser med hver 2 sovepladser i stueetagen og 5 værelser med 3 sovepladser der er beliggende i tagetagen. Lejligheden er indrettet med et stort moderne køkken med gode muligheder for selv at lave mad. Køkkenet er veludstyret og du finder både en industriopvaskemaskine, 2 køleskabe og fryser, mikroovn og 2 ovne, 6 kogeplader samt stor kaffemaskine. Der er service til ialt 40 personer. Køkkenet står i direkte forbindelse med en stor spisestuemed plads til 30 personer, og har en dør direkte ud til terrassen, så det er let at komme udenfor og nyde maden på terrassen. 

Ferielejligheden er indrettet med i alt 4 badeværelser, 2 på hver etage. 

I det store aktivitetrum er der mulighed for mange sjove indendørs aktiviteter blandt andet airhockey, billard/pool, bordfodbold og dart. Ferielejligheden har 2 store fladskærme en på hver etage og der er selvfølgelig netforbindelse/wifi. 

Er man kreativ, er der også mulighed for prøve at arbejde med glas i Galleri Grevelsgaards glasværksted. Vi tilrettelægger gerne et arrangement, som lige netop passer til jeres behov.

​Til lejligheden hører en stor privat have hvor I ugeneret kan hygge jer i haven eller på terrassen. Byens legeplads og boldbane ligger lige ved siden af Grevelsgaard og ferielejligheden.

Lejligheden er indrettet i den gamle stald der er blevet total renoveret og nyistandsat med lækker ny nordisk indretning.

Hvis du er interesseret i at leje ferielejligheden er du velkommen til at kontakte os på info@grevelsgaard.​

Følg Grevelsgaard

Følg os på sociale medier, for at se mere om kommende og aktuelle udstillinger i vores galleri.

☆☆☆☆☆​

Anmeldelser fra Facebook​

"Tak for en fantastisk oplevelse. Det var en fornøjelse at se hvor fint i havde mixet alle de forskellige kunstværker, så det bare så lækkert ud. Vi ses."

- Annette Printz​

"Lækkert sted! Her er der noget for alle kunstelskere. Man mærker tydeligt at der er lagt meget kærlighed i de flotte omgivelser! Bestemt et besøg værd!"

- Stinne Thorsen Rasmussen​

"​Super flot galleri med flot kunst/ brugskunst i bredt udvalg af genrer og priser. Alt sammen helt unikt. Flot samling af kunstnere. Så absolut et besøg værd!"

- Linda Lauridsen

Tilmeld nyhedsbrev​

​Ønsker du at modtage nyheder og information om kommende og aktuelle udstillinger, kunstnere og aktiviteter hos Grevelsgaard, så tilmeld dig vores nyhedsbrev som udkommer ca. 10 gange om året.