​Åbningstider: Fredag, lørdag og søndag: 11-17 - Samt efter aftale

Ferielejlighed​

På Grevelsgaard er der udover galleri, glasværksted og skulpturpark også ved at blive etableret en ferielejlighed for den store familie, eller hvis man er flere, der ønsker at holde ferie sammen. 

Ferielejligheden har i alt 11 værelser med hver 2 sovepladser. Herudover er der mulighed for en ekstra opredning i de 5 værelser, der er beliggende i tagetagen. Lejligheden er indrettet med et stort moderne køkken med gode muligheder for selv at lave maden. Køkkenet står i direkte forbindelse med en stor spisestue, og har en dør direkte ud til terrassen, så det er let at komme til. Ferielejligheden er indrettet med i alt 4 badeværelser, 2 på hver etage. I det store aktivitetsrum er der mulighed for mange sjove indendørs aktiviteter. Er man kreativ, er der også mulighed for prøve at arbejde med glas i Galleri Grevelsgaards glasværksted. Vi tilrettelægger gerne et arrangement, som lige netop passer til jeres behov.

Til lejligheden hører en stor privat have hvor i ugeneret kan hygge jer i haven eller på terrassen. Byens legeplads og boldbane ligger blot 2 min. gang fra ferielejligheden.

Lejligheden forventes klar til udlejning ultimo 2018.​

Følg Grevelsgaard

Følg os på sociale medier, for at se mere om kommende og aktuelle udstillinger i vores galleri.

☆☆☆☆☆​

Anmeldelser fra Facebook​

"Tak for en fantastisk oplevelse. Det var en fornøjelse at se hvor fint i havde mixet alle de forskellige kunstværker, så det bare så lækkert ud. Vi ses."

- Annette Printz​

"Lækkert sted! Her er der noget for alle kunstelskere. Man mærker tydeligt at der er lagt meget kærlighed i de flotte omgivelser! Bestemt et besøg værd!"

- Stinne Thorsen Rasmussen​

"​Super flot galleri med flot kunst/ brugskunst i bredt udvalg af genrer og priser. Alt sammen helt unikt. Flot samling af kunstnere. Så absolut et besøg værd!"

- Linda Lauridsen

Tilmeld nyhedsbrev​

​Ønsker du at modtage nyheder og information om kommende og aktuelle udstillinger, kunstnere og aktiviteter hos Grevelsgaard, så tilmeld dig vores nyhedsbrev som udkommer ca. 10 gange om året.

Grevelsgaard
Vestervangsvej 14
8961 Allingeåbro