​Åbningstider: Fredag, Lørdag og Søndag kl. 11-16 og efter aftale 31 90 44 05. Sommeråbent 1. juli til 23. august. Fredag 28. august er galleriet lukket.

Udlejning af stor ferielejlighed til den store familie

Leder I efter et sted, hvor hele familien kan holde ferie sammen? På Grevelsgaard er der, udover galleri, glasværksted og skulpturpark, også etableret en dejlig og stor ferielejlighed, der kan rumme helt op til 27 personer. Ferieboligen er optimal til den store familie – eller hvis man er flere, der ønsker at holde ferier sammen.

Grevelsgaard er beliggende i Allingeåbro på Djursland i Østjylland – meget tæt på Randers. Lejligheden er indrettet i den gamle stald, der er blevet totalrenoveret og nyistandsat med lækker, ny og nordisk indretning.

Hvordan er ferielejligheden indrettet?

Værelsesfordeling

Ferielejligheden er i 2 etager og har i alt 11 værelser. Værelserne er fordelt sådan, at der er 6 værelser med 2 sovepladser hver i stueetagen – og 5 værelser med 3 sovepladser, der er beliggende i tagetagen. Derudover er der 4 badeværelser – 2 på hver etage samt 2 store fladskærme på hver etage også. Der er selvfølgelig også wi-fi.

Når I lejer stor ferielejlighed hos os, tilhører en stor privat have, hvor I ugeneret kan hygge jer i haven eller på terrassen. Byens legeplads og boldbane ligger lige ved siden af Grevelsgaard.

Køkken

Lejligheden er indrettet med et stort moderne køkken med gode muligheder for selv at lave mad. Køkkenet er veludstyret og du finder:

 • Industriopvaskemaskine
 • 2 køleskabe
 • Fryser
 • Mikroovn
 • 2 ovne
 • 6 kogeplader
 • Stor kaffemaskine
 • Service til 40 personer

Spisestue

Køkkenet står i direkte forbindelse med en stor spisestue med plads til 30 personer. Der er en dør direkte ud til terrassen, så det er let at komme udenfor og nyde maden på terrassen.

Aktivitetsrum

I det store aktivitetsrum er der mulighed for mange sjove indendørs aktiviteter, blandt andet:

 • Airhockey
 • Billard/pool
 • Bordfodbold
 • Dart

Er man kreativ, er der også mulighed for at prøve at arbejde med glas i Galleri Grevelsgaards glasværksted. Vi tilrettelægger gerne et arrangement, som lige netop passer til jeres behov.

Kontakt os i dag for at leje en stor ferielejlighed

Hvis I er interesseret i at leje en stor ferielejlighed i hyggelige omgivelser, skal I ikke tøve med at kontakte os allerede i dag. 

Vi står klar til at booke jeres ophold samt besvare alle de spørgsmål, I måtte have – både i forhold til priser og det praktiske.

Ring til os på telefon 31 90 44 05 eller skriv en e-mail til info@grevelsgaard.dk

Vi ser frem til at høre fra jer!

Følg Grevelsgaard

Følg os på sociale medier, for at se mere om kommende og aktuelle udstillinger i vores galleri.

☆☆☆☆☆​

Anmeldelser fra Facebook​

"Tak for en fantastisk oplevelse. Det var en fornøjelse at se hvor fint i havde mixet alle de forskellige kunstværker, så det bare så lækkert ud. Vi ses."

- Annette Printz​

"Lækkert sted! Her er der noget for alle kunstelskere. Man mærker tydeligt at der er lagt meget kærlighed i de flotte omgivelser! Bestemt et besøg værd!"

- Stinne Thorsen Rasmussen​

"​Super flot galleri med flot kunst/ brugskunst i bredt udvalg af genrer og priser. Alt sammen helt unikt. Flot samling af kunstnere. Så absolut et besøg værd!"

- Linda Lauridsen

Tilmeld nyhedsbrev​

​Ønsker du at modtage nyheder og information om kommende og aktuelle udstillinger, kunstnere og aktiviteter hos Grevelsgaard, så tilmeld dig vores nyhedsbrev som udkommer ca. 10 gange om året.